LightCash platforma za legalnu razmjenu fiat i kripto valuta najavila ICO

0

Tim koji stoji iza Lightcash projekta, koji je prvi potpuno legalno usklađen exchange za razmjenu fiat valuta ali i kripto valuta, najavljuje svoj pre-ICO za Lightcash tokene (LCCT). Pre-sale je započeo 5. ožujka i trajat će samo do 11. ožujka jer im dan iza toga započinje glavni faza ICOa.

Platforma za razmjenu fiat i kripto valuta

LightCash platformu će korisnici moći koristiti za razmjenu fiat i digitalnih valuta uz snižene naknade. Osim toga moći će koristiti ovu platformu za izvršavanje uplata, isplata te SWIFT i SEPA transfera. Kao što smo već ranije napisali, osim fiat valuta korisnicima će se nuditi mogućnost investiranja u top 100 kriptovaluta preko interne kripto burze koja će biti dio platforme. Kao što tradicionalne banke imaju mogućnost pohrane deposita u zamjenu za kamate, tako će LightCash omogućiti korisnicima da naprave depozite sa svojim kriptovalutama, te preko njih zarađuju od kamata.

Backed by gold?

Koncept ovoga projekta podrazumijeva pokretanje interne kripto valute (LCSH) koja će imati znatno nisku volatilnost, bit će podržana sa stvarnim zlatom izrudarenim u Rusiji. Projekt LightCash već posjeduje infrastrukturu za rudarenje i obradu zlata. Tvrtka koja stoji iza projekta posjeduje aluvijalne zlatne rezerve u ruskoj regiji Amur, te je stekla sve potrebne dozvole potrebne za radu rudnika zlata.

Članovi tima pridodaju veliku pozornost tome da osiguraju sigurnost korisnika platforme te holdera njihovog tokena, te mogućnosti da pruže solidnu legalnu podlogu za sve operacije na platformi. Kako bi se osiguralo da sve operacije budu u skladu s lokalnim, nacionalnim i međunarodnim zakonima, LightCash će nabaviti dodatne licence od strane međunarodne komisije za financijske usluge (IFSC) iz Bealize kako bi mogli pružati usluge novčanih transfera, obrađivati plaćanja te trgovati financijskim i robnim derivatima.

Partnerstvo sa cyber security kompanijom Group-IB

Tvrtka je najavila partnerstvo s Group-IB, internacionalnom kompanijom specijaliziranom za prevenciju cyber napada i razvoj informacijskih sigurnosnih proizvoda. Group-IB će razviti procjenu rizika, gdje će rizici biti rangirani prema stupnju važnosti i LightCashovoj osjetljivosti na neke od njih. Tijekom perioda pripremanja i postavljanja ICO-a, prioritet je bio na identifikaciji i blokiranju web lokacija koje služe za krađu identiteta, te na zaštitu zajednice, praćenju društvenih mreža i javnoj komunikaciji s investitorima.

LightCash Crypto Tokeni (LCCT) će biti izdani na ICO-u, a nakon završetka prodaje tokena nositelji tokena će moći zamijeniti te tokene za LCSH ili druge kripto valute preko interne kripto burze koja će biti dostupna na LightCash platformi. objašnjava Vyacheslav Vokin, CEO, LightCash

Ukupno će se kreirati 210 milijuna LCCT tokena, po cijeni od 0.0002ETH po jednom LCCT tokenu, a tijekom pre-ICOa će se prodati 25% tokena. Investitori će moći kupiti tokene s popustom od 30%, a minimalna investicija će biti 0.1 ETH. Nakon toga će se 60% tokena ponuditi na glavnoj prodaji tokena, koje će trajati od 12. ožujka pa sve do 11. travnja.

Ako želite saznati više o ovom projektu posjetite njihove službene stranice na https://lightcash.io

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X