LiveTree napada Hollywood, industriju tešku $500 milijardi

0

LiveTree ADEPT je prva potpuno transparentna platforma za kreiranje i financiranje filmova i televizije.

London, 21, studenti, 2017, LiveTree ADEPT, prva filmska i TV mreža podržana od strane zajednice planira uvesti decentralizaciju u Hollywoodskoj industriji te rade platformu koja će postati alternativa Netflixu, decentralizirana i transparentnija alternativa.

Napravljena na Ethereum blockchainu, ova nova platforma će kreirati novo tržište za filmsku i TV industriju. Planiraju prikupiti 50 milijuna dolara preko javne prodaje tokena, koja započinje 1.12. 2017 s prvom rundom, odnosno s pre-token saleom gdje će ponuditi na prodaju 35 milijuna Seed tokena (SED).

LiveTree je odlučan u tome da uvede decentraliziranu promjenu u filmsku industriju

LiveTree ADEPT je odlučan u tome da uvedu promjenu u industriju tešku 500 milijardi dolara pomoću blockchaina kako bi privukli nove korisnike i industrijske profesionalce na svoju platformu, uz nekoliko ključnih prednosti:

Legalni ugovori će biti korišteni u produkciji, financiranju i distribuciji filmova i TV sadržaja, koji su poznati po težini i velikim troškovima. ADEPT će ih zamijeniti sa blockchainovim pametnim ugovorima (smart contracts), što će smanjiti inicijalne troškove.

Digitalni tokeni: Ethereum tokeni, odnosno ERC20 tokeni bi trebali zamijeniti naknadu za pretplatu na uslugu (kao što Netflix ima). Token će privući nove korisnike te im omogućiti gamifikaciju procesa produkcije kroz dijeljenje, sudjelovanje i promociju sadržaja kojega gledaju.

Upravljanje digitalnim pravima: Posjedovanje i dijeljenje videa s obzirom na intelektualno vlasništvo će biti prebačeno na blockchain. Ovo otvara mogućnosti da generalna publika posjeduje sadržaj koji gledaju i da zarađuje od distribucije tog istog sadržaja. Odnosno vi kao korisnik će te moći zarađivati po pregledima koji dođu zbog sadržaja kojega vi dijelite. A novi digitalni kanal Blossom TV će biti destinacija za sadržaj kojega kreira zajednica.

LiveTree ADEPT ima razrađeni strateški plan na 5 godina, prema kojemu planiraju zauzeti tržište. ADEPT će licencirati sadržaj koje dolazi preko njih ekskluzivno za njihovu platformu, a u potpunosti će produkcija biti financirana preko Seed tokena. Inkubatori u LA, Londonu i NYC će kreirati LiveTree Blossom TV “Originals” koji će biti korišteni za povećanje vrijednosti tokena, dok će istovremeno raditi promociju Blossom TVa na mainstream.

Do sada su već prikupili neka sredstva

LiveTreeev film, TV i sadržaj je do sada prikupio 5% od UK crowdfunding tržišta fokusiranog na filmsku i sadržajnu industriju samo u zadnje 2 godine. Također imaju već nekoliko velikih partnerstva između kojih se izdvajaju The British Film Institute, Red Rock Entertainment, Screen Arts Institute te još 14 000 industrijskih dobavljača diljem svijeta. Ukratko, poslovanje koje već postoji i posluje će napraviti rebranding i postati LiveTree ADEPT.

Pratite aktivnosti oko ovoga impresivnog projekta na Telegram chatu te se pretplatite na njihovu email listu na službenoj web stranici adept.livetree.com i pročitajte njihov whitepaper.
Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X