Mailchimp će blokirati račune povezane s kriptovalutama?

0

Poduzeće Mailchimp od sljedećeg mjeseca više neće dozvoliti da se njihovi alati koriste za kampanje u kojima se promoviraju kriptovalute ili ICO-ovi projekta.

Ne možemo dopustiti da poduzeća koja posluju ili su uključena u bilo koji aspekt prodaje, transakcija, pohranjivanja ili proizvodnje s kriptovalutama koriste naše aktivnosti. Isto vrijedi i za ICO-ove projekta. Mailchimp

Razlog tome je što kripto tržište još uvijek ima visoki udio prevaranta koji kroz usluge Mailchimpa dolaze do publike kojoj iznose varljive činjenice te postoji previše slučajeva u kojima su ljudi postali žrtvama krađe sredstava.

Odlučili smo nadopuniti svoje uvjete korištenja i na taj način zaštititi milijune svojih korisnika, no  to ne znači da ne priznajemo blockchain tehnologiju, već baš suprotno, vjerujemo da je njezin razvoj tek na početku i da ima ogroman potencijal.

Ova odluka Mailchimpa stupa na snagu od 30. travnja 2018.-te.

Mailchimp je 29. ožujka 2018.-te u na Twitteru ipak malo ublažio ovu objavu te objasnio da poduzeća koja šire informacije koje su vezane uz kriptovalute neće nužno dobiti zabranu rada, što znači da svi koji se ne bave direktno prodajom, razmjenom ili provođenjem marketinga kriptovaluta, bit će izuzeti iz ovog ograničenja i ovo pravilo ih neće obuhvaćati.

Ovakvom potezu zabrane, nedavno smo svjedočili i od Googla čija će se odluka početi primjenjivati od lipnja ove godine, dok je i Facebook napravio sličan potez krajem siječnja ove godine.

Korisnici izrazili nezadovoljstvo

Nekoliko korisnika na Twitteru već je iznijelo svoje nezadovoljstvo ovom odlukom Mailchimpa koja je obuhvatila njihovo poslovanje.

Tako je korisnik Evan Van Ness napisao da Mailchimp ovo radi zato što mrzi Blockchain.

Portal Futurism je zbog toga slučaja s korisnikom E. V. Ness kontaktirao Mailchimp da saznaju što je posrijedi, a odgovor koji su dobili je sljedeći:

Ako korisnik ovog računa smatra da njegov račun treba biti izuzet iz ovog pravila, slobodno nam se javi s više detalja i naš tim će razmotriti njegovu situaciju.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

“Telegram"

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X