Microsoft vratio Bitcoin kao podržanu metodu plaćanja

1

Iako je Microsoft ukinuo Bitcoin kao sredstvo plaćanja, to je bilo samo privremeno, te ga sada ponovno možete koristiti na Microsoft platformi.

Prije nekoliko dana su svi mediji pisali kako je nakon Steama, Microsoft ukinuo Bitcoin kao sredstvo plaćanja, jer su maknuli opciju “radeem bitcoin” iz izbornika za odabir platne metode. Ali od 9 siječnja 2018 je Bitcoin ponovno dostupan kao platna metoda na Microsoft platformi.

Microsoft privremeno maknuo mogućnost plaćanja s Bitcoinom

Za news.bitcoin, je ekipa iz Microsofta izjavila kako su maknuli “redeem bitcoin” mogućnost 26. prosinca 2017. Od toga dana korisnici više nisu imali opciju da pošalju Bitcoine na svoj profil na Microsoft platformi.

Prestali smo podržavati Bitcoin kao platnu metodu, te iz toga razloga nemate više opciju redeem bitcoin.

Microsoft se ipak predomislio i vratio Bitcoin

Već par tjedana nakon što su ukinuli ovu metodu plaćanja, ista je vraćena nazad. 9 siječanj 2018, glasnogovornici iz Microsofta su javili da je ponovno dostupno plaćanje s Bitcoinom.

Iako mnogi korisnici i dalje tvrde da Bitcoin nije dostupan, čini se da Microsoft oprezno vraća ovu metodu plaćanja, pa ovisno o lokaciji korisnika je nekima dostupna, a nekima nije. Vjerojatno će trebati nekoliko dana/tjedana dok opcija svima ponovno bude dostupna.

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog Bitcoin Portala kako bi saznali za novi članak čim ga objavimo. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

1 Comment

  1. Pingback: Kupujete nekretninu? Kupite je Bitcoinima - Hrvatski Bitcoin Portal

Leave A Reply

X