MILC omogućuje proizvođačima medijskog sadržaja trgovanje bez posrednika

0

Welt der Wunder, reputativna kompanija u medijskog industriji, te jedan od glavnih brendova na Njemačkoj televiziji. Osnovana 1996, tijekom godina je Welt der Wunder proširila svoje prisustvo daleko iznad granica Njemačke, a sad su aktivni u više od 30 različitih država. S desetljećima iskustva pod svojim nogama, Welt der Wunder raste s ciljem da postane jedan od najkvalitetnijih proizvođača medijskog sadržaja sa snažnim temeljima u medijskoj industriji. Kompanije je postala svjesna koji dijelovi industrije su najbolniji, te koje su potrebe proizvođačima sadržaja ali i kupcima sadržaja.

Potražnja za sadržajem visoke kvalitete raste u cijelom svijetu s brojnim TV stanicama i ekspanzijom VOD platformi. Druge medijske agencije kao što su online portali i magazini, s povećanjem potražnje trebaju sebe pozicionirati na online platforme. Uz to imaju potrebu za kvalitetnim video materijalom kako bi povećali svoju potražnju i posjete. Naime, sadržaj s kojim se trguje na TV-u, VOD-u i online medijskim platformama, prividno izgleda kao internacionalan ali zapravo dogovori oko licenca se razlikuju od države do države. Kao rezultat toga, medijska industrija je uznemirena zbog nedostatka bilo kakve standardne definicije sporazuma o prijenosu prava, i stoga svaki sporazum o licenciranju koji se izvršava, iako vrlo sličan, stalno se ponovno razvija i ponovno iscrtava.

Međunarodni ugovori o licenciji bez ikakvih standarda ili normi otežavaju proizvođačima i emitiranim medijima da kupuju licencu za sadržaj. Pored toga, odjeli za distribuciju i prodaju često posreduju između kupaca i prodavača, što dovodi do povećanja cijena. To rezultira višim troškovima ili sporazumom koji se raspada.

Glavna prepreka ove industrije je nedostatak pouzdane partnerske strukture koja može standardizirati i automatizirati ugovore dok osigurava interese i dobavljača i kupaca.

MILC rješenje – licencni token koji automatizira izvršavanje ugovora na transparentan način

S Welt der Wunderom u središtu ovog problema, uz bogato iskustvo u medijskoj industriji, integracija Blockchaina s Content Licensing sustavom postala je najbolja primjena. Kombiniranjem nekih kreativnih iskustava sa svojim fokusiranim timom, Welt der Wunder oslobodio je mnogo sofisticiranije rješenje. MILC token, medijska kripto valuta je odgovor koji pruža virtualno tržište, pun profesionalnog sadržaja, koji donosi vodeće proizvođače kvalitetnih sadržaja bliže međunarodnom tržištu kupaca koji mogu kupiti takav sadržaj putem MILC tokena u njihovom blockchain ekosustavu. Sve to bez potrebe za posrednikom, jer se ugovori o licenciranju sadržaja izvršavaju automatski preko pametnih ugovora.

U intervjuu, s osnivačem i direktorom tvrtke Wend der Wunder, Hendrikom Hey je izjavio:

“Željeli smo osvojiti publiku sofisticiranim sadržajem i visokokvalitetnim slikama i dokazati da ove dvije stvari nisu međusobno isključive kada je riječ o postizanju uspjeha. MILC platforma je inovativno rješenje koje donosi kvalitetne proizvođače sadržaja i vodeće kupce i robne marke na jednoj platformi za trgovanje sadržajem.”

Nadalje, dodao je,

“Nitko nikada neće imati potrebu za posrednikom, jer je blockchain ekosustav transparentan, MILC token omogućuje korisnicima da kupuju sadržaj s mnogo sofisticiranijom tehnologijom koristeći pametne ugovore. “

Pametni ugovori ili konkretni virtualni sporazumi koji se izvršavaju preko blockchaina izvrsni su alati koji potpuno mijenjaju određene procese unutar medijske industrije. S centralnim globalnim ekosustavom za dijeljenje i trgovanje sadržajem koji će mapirati najrelevantnije međunarodne norme ugovora, pojednostavit će jednu od najstarijih, a ipak složenih normi koje medijska industrija tradicionalno slijedi već više desetljeća. Sustav u kojem se ugovori izvršavaju preko pametnih ugovora upravlja trgovinom na način koji je legalno nepropustan i obvezujući.

Kada se proizvođač sadržaja matcha s odgovarajućim zahtjevom za određene periode korištenja i licenci, kupac treba samo potvrditi ugovor i dovršiti posao. Pregovori, ako postoje, mogu se napraviti na platformi, a nakon što se ugovor napravi, isplata se radi automatski preko pametnih ugovora.

Dakle, s blockchain ekosustavom koji će biti temelj za platformu na kojoj će se trgovati profesionalnim video sadržajem te TV licencama, budućnost medijske industrije, MILC kripto valuta ima potencijal da sa tehnologijom napravi promjene u ovoj industriji i pozicionira se kao jedna od najbitnijih valuta u medijskoj industriji.

Ako želite saznati više informacija, posjetite https://www.milc.global/ te pročitajte white paper

Media Contact: 

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X