Najstabilnija kriptovaluta na tržištu – Slovenski X8

0

X8Currency lansira najstabilniju kriptovalutu u svijetu – X8C Currency Token. Token će biti distribuiran iz Zuga – Švicarske kripto doline. Prva faza distribucije kreće 4. siječnja 2018 sa TGE pretprodajom tokena. X8C se ponaša kao “hedge” protiv volatilnosti tržišta tako šte je fizički potpiran košaricom od top 8 fiat valuta i monetarnog zlata od vodećih Švicarskih financijskih instituacija.

Crypto svijet uživa u trenutnom bull tržištu i svi se osjećaju poprilčno sigurno dok sunce sija no što će se dogoditi kad se bikovi prebace na medvjede? X8C Token pruža soluciju sa tokenom koji je dizajniran da bude hedge protiv nesigurnosti. Zbog potpune mogućnosti trgovine cijele košarice valuta, postoji likividnost koja omogućuje brokerima i trgovcima da prebace svaj sredstva u X8C kad se tržišta ne ponašaju prema željenom uzorku i sa time postignu do sad nepoznati oblik stabilnosti.

TGE kojeg lansira X8Currency paralelno će distribuirat X8X utility token. X8X Utility Token je zapravo licenca za ulazak u X8C token te funkcionira kao ključ za višekratnu uporabu prema X8 prolazu (gatewayu). X8Currency projekt je vizija Gregora Koželja i njegovog uskog tima koji rade već dugi niz godina (čak 10 u nekim slučajevima) u području financijskih sustava koji mitigiraju kaos i smanjuju rizik za krajnje korisnike. X8C-X8X sustav je najsofisticiraniji projekt koji reflektira te principe te je u potpunosti upogonjen na blockchainu prema švicarskim FINMA regulatornim standardima.

Crypto zajednica mora biti pragmatična jer u trenutnom bull tržištu svatko je genijalac. U nekom trenutku u budućnosti će se dogoditi korekcija tržišta na velikoj skali no nitko ne može predvidjeti kad će taj dan doći. No imajući pristup X8X tokenima, pritisak se može smanjiti sa stabilnim utočištem dok se korekcije ne odigraju.

Whitelista za TGE pretprodaju tokena je otvorena na www.x8currency.com ,a registracija će voditi korisnike na KYC portal. X8Currency tim je isto aktivan na telegram kanalu.

Ovo je press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X