Najveća regionalna FinTech konferencija je rasprodana

0

Money Motion okupit će više od 60 međunarodnih stručnjaka 9. i 10. ožujka u Laubi.

Lokalni stručnjaci za financijske tehnologije, osnivači i menadžeri uspješnih kompanija u industriji, odlučili su da je krajnje vrijeme okupiti predstavnike tradicionalnih financijskih sustava i novih tehnoloških rješenja od digitalizacije do blockchaina kako bi uživo raspravili zajedničke ciljeve – sigurniju, isplativiju, jednostavniju i održiviju budućnost financijske industrije.

Money Motion, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, ovog će tjedna ugostiti više od 60 priznatih imena iz svijeta financija, bankarstva, plaćanja i tehnologije kako bi pred više od 1000 uzvanika prokomentirali ključne i uzbudljive teme koje će formirati način na koji sutra upravljamo osobnom imovinom, provodimo transakcije međusobno i s institucijama, definiramo i štitimo vlastiti identitet, investiramo, reguliramo i razmjenjujemo kapital.

Samo stalna mijena jest krilatica je koju bih vezao uz Money Motion. PSD2, Instant, QR su već stare tehnologije. PSD3, OpenBanking, i druge već dolaze. Digitalno, mobilno i pametno nije trend već nužnost“, poručio je Draženko Kopljar, COO i Član Uprave Privredne Banke Zagreb.

“Dva dana otvorenog razgovora o našim pobjedama, izazovima i problemima s kojima se svi trenutno susrećemo i s kojima ćemo se suočavati u budućnosti je rijetkost i veselim se ovoj prilici”, nadovezala se direktorica u timu CRM razvoja, Ema Šimon.

Najveća regionalna FinTech konferencija Money Motion, otvorit će vrata Laube 9. i 10. ožujka svim stručnjacima, poslovnim profesionalcima i entuzijastima na dva dana relevantnog i bogatog programa i networkinga s izložbenim prostorom najnovijih tehnoloških rješenja, startup natjecanjem najboljih timova i dvije večeri nezaboravnih provoda na omiljenim zagrebačkim lokacijama za izlaske.

Na glavnoj će pozornici tijekom konferencije vrhunski stručnjaci sudjelovati u čak 11 panela koji će pokriti sljedeće teme:

  • potencijal decentraliziranih financija da transformiraju tradicionalno bankarstvo
  • izazovi kripto industrije od rizika u poslovanju do online prevara
  • realnost visokog školstva u pripremi nove generacije talenata za industriju
  • uloga centralnih i komercijalnih banaka u industrijskim promjenama
  • integrirani sustavi plaćanja kao jedinstveno korisničko iskustvo i brojne druge teme.

„Digitalizacija i tehnološki razvoj mijenjaju navike i očekivanja korisnika prilikom plaćanja i kupovine, a utječu i na promjene u samim plaćanjima. Instant plaćanja daju odgovor na očekivanja korisnika koji danas žele dostupnost plaćanja bilo kad i bilo gdje. Fina je razvila instant platni sustav koji omogućuje prijenos novčanih sredstava s računa platitelja na račun primatelja u realnom vremenu, 24/365. Trendovi i očekivanja upućuju na to da će instant plaćanja vrlo skoro postati primani oblik plaćanja u bliskoj budućnosti”, poručila je Gordana Soldo, savjetnice Uprave Fine i direktorice Fininog Sektora usluga za financijsku industriju.

Na ulazu u Laubu posjetitelji će se moći registrirati od 8.30 sati u četvrtak, a program će započeti u 10.00 s kratkom dobrodošlicom Božidara Pavlovića, CEO-a Jackie Agencije i predstavnika organizatora, stručnjaka za digitalnu transformaciju i financijske tehnologije.

Nakon svečanog otvaranja, keynote predavanje održat će zamjenica guvernera Hrvatske narodne banke, Sandra Švaljek na temu uloge centralnih banaka u sve dinamičnijoj industriji. Svi će posjetitelji imati pristup vrhunskoj internet povezanosti zahvaljujući A1 Hrvatska, a cijela je konferencija osigurana od strane Groupama osiguranja.

Money Motion okupit će vodeće ljude iz svijeta korporativnog menadžmenta, akademije, poduzetništva i javnih institucija, hrvatskih i stranih, s ciljem da svatko od uzvanika prepozna potencijal suradnje unutar industrije što je ključna vrijednost konferencije i za strane posjetitelje.

“Floin je nedavno postao registrirani pružatelj usluga virtualne imovine u Lihtenštajnu, a mi smo uzbuđeni što možemo podijeliti svoje iskustvo i razgovarati o novoj regulatornoj evoluciji FinTecha. Vidimo Money Motion kao izvrsnu priliku da dobijemo mnoga stajališta o ovim dinamičnim vremenima i doprinesemo ovom zanimljivom razgovoru, uz predstavljanje naše platforme i svih uzbudljivih događaja koji slijede na Floinu”, poručio je Marc Weber, CEO Floina. 

Ulaznice za Money Motion su službeno rasprodane i više nisu dostupne. Sve čitatelje upozoravamo da budu oprezni i ne vjeruju nikakvim ponudama zamjene ili otkupa ulaznica od stranaca. Više informacija na www.money-motion.eu

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X