Nemojte mrziti igrača, mrzite igru; Rješavanje najvećeg problema online datinga

0

Reputacija je najstarija valuta poznata čovjeku, no koliko je vrijedna vaša reputacija? Reputacija kao valuta izbjegava dva kritična elementa. Nedostatak bilo kakvog kvantificirajućeg mehanizma za njeno mjerenje i sigurni, nepromjenjivi protokol za razmjenu vrijednosti. Blockchain tehnologija rješava jedan dio, ali što je s mjerenjem?

Mogu li ti vjerovati da ćeš čuvati tajnu?

Decentralizirana platforma je trenutno jedini način gdje možemo sigurno pohraniti informacije. Ovo je zbog činjenice da informacija nije u posjedu jednog entiteta i prema tome otporna je na SPOF napade. Ali to nisu svi revolucionarni potencijali blockchaina.

Blockchain zapisi, ne samo da su distribuirani preko geografski disperziranih sustava (poznatijih kao čvorova) već također postoje u konstantnom stanju samo-regulacije i konsenzusa koji cijelo vrijeme provjerava informacije koje su pohranjene na datom blockchainu. To znači da iako je možda jedan čvor kompromitiran ili napadnut, stotine tisuća drugih čvorova će pokušati ispraviti greške ili opovrgnuti informacije koje se događaju na čvoru. Nad svim tim mehanizmima postoje kriptografski protokoli koji zaštićuju i osiguravaju P2P razmjenu vrijednosti bez trećih stranaka. Ovo je temelj nad kojim je Hicky.io online dating platforma izgrađena.

Što je ljubav?

Ljubav je ultimativna ekspresija. To je interna veza koja povezuje dvoje ljudi i drži ih zajedno. Također ostaje kao jedna od rijetkih kvaliteta koje ne možete kupiti, već je darivana besplatno. No iako se ne može trgovati kroz klasične monetarne sustave i valute, ljubav može biti dobivena za cijenu reputacije.

No kako možete garantirati reputaciju? Kako možete kvalificirati i kvantificirati reputaciju? Kako ju možete iskoristiti u ljubavi? Hicky.

Hicky je online dating platforma koja koristi snagu blockchain tehnologije i kriptovaluta kako bi stvorila otvorenu, bolju i transparentniju platformu za nalaženje partnera. Platforma tokenizira sve što ljubav zahtijeva; vjerodostojnost, reputaciju, privatnost i povjerenje kroz inovativni HKY token i prezentira ga kao kompetitivnu alternativu tradicionalnim i zatvorenim platformama. Token omogućava korisnicima da:

  • Plaćaju za P2P interakcije
  • Budu incentivizirani za glasanje
  • Dobe nagrade za referrale
  • Dobe nagrade za dobro ponašanje
  • Budu incentivizirani za više verifikacijske sustave

Hicky.io solucija omogućava sigurnu razmjenu enkriptirane komunikacije između korisnika, osiguravajući privatnost razmjene informacija. Napredni sustav verifikacije korisnika brine se da korisnici budu identificirani i da reputacija bude dobro validirana.

Posjetite web stranice i pridružite se platformi. Za dodatna pitanja, uskočite u Telegram kanal i saznajte sve što vas zanima.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja. 

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X