Nova era trgovanja kriptovalutama započet će s burzom TOKPIE

0

TOKPIE je jedinstvena burza zbog toga što će omogućiti da svaka osoba s bilo kojeg mjesta može trgovati kriptovalutama i sigurno ih pretvoriti u fiat novac po najnižim cijenama bez naknade, a dizajnirana je tako da riješi nedostatke postojećih burzi na tržištu.

Što razlikuje TOKPIE od ostalih kriptoburzi?

TOKPIE će biti jedinstvena peer-to-peer burza koja je dizajnirana da omogući ljudima u cijelom svijetu da kupuju i prodaju kriptovalute po transparentnim cijenama u bilo kojoj lokalnoj valuti ili u altcoinovima koristeći se pritom metodom uplate od bankovnih kartica do PayPal-a.

Platforma želi poboljšati iskustvo ljudi s kripto burzama, a to će postići na način da ukloni nedostatke postojećih burzi na tržištu. Njihov cilj je stvoriti platformu koja će biti pouzdana i sigurna, imati maksimalno niske naknade gdje će se trgovati najboljim cijenama te će se cijelo vrijeme održavati kvalitetna podrška klijentima jer su to ključne stvari koje nedostaju na kripto tržištu.

Budući da su svjesni nedavnih hakerskih napada, maksimalno će zaštititi sredstva svojih korisnika držeći 95% sredstava u cold walletima.

Sučeljem kojeg razvijaju od raznih metoda analize i grafova, olakšat će korisnicima da lakše sudjeluju u kripto trgovanju te to čini bitnu razliku između njih i ostalih kriptoburzi u svijetu Tu se mogu pronaći alati Cross-Exchange Spread Analysis, Pool Order Books, Full Dark Pool Order Books i B2B Order Books, a svi alati kroz svoje razne mogućnosti koristit će trgovcima koji se pronađu na ovoj platformi.

Prvu verziju svoje platforme pustit će na tržište 15. svibnja ove godine.

Zanimljiva činjenica jest da će TOKPIE omogućiti pouzdanim Start-up poduzećima da koriste njihove tokene u procesu prikupljanja sredstava za daljnji razvoj svojih ideja što im može otvoriti vrata prema novoj publici na tržištu.

Bez naknade za većinu korisnika

Platforma TOKPIE za prosječne korisnike koji trguju ispod $100 000 mjesečno bit će besplatna zauvijek, dok će se za poduzeća i korisnike koji imaju promet iznad $100 000 mjesečno biti zaračunata naknada, ali će u svakom slučaju biti niža od konkurentnih burzi i obračunavat će se u njihovim tokenima TKP.

Uz to neće biti nikakvih naknada, provizija ili ograničenja koja će se primjenjivati na depozite ili isplatu za prosječnog korisnika.

Stabilnost projekta

Iza cijelog projekta stoji tim koji se do sada već susreo s raznim IT tehnologijama i spremni su na revoluciju blockchain industrije.

Spajanjem različitih lokacija, zatim kriptovaluta i fiat valuta te raznih metoda plaćanja dobit će se jedinstven instrument na tržištu, a to je TOKPIE platforma koja će svojim alatima nadmašiti sve postojeće tradicionalne kripto burze i korisnicima pružiti iskustvo koje će biti teško prestići. Vasilii Silin

TOKPIE će otvoriti presale fazu 1. svibnja 2018.-te, a svi koji se uključe u ovoj fazi u projekt ostvarit će 20% bonusa. Predviđeno vrijeme trajanja jest 14 dana, pa će se tako s 14. svibnjom zatvoriti ova faza te se nadaju da će postići soft cap od 500 ETH.

ICO faza trajat će od 1. lipnja do 5. srpnja 2018-te.

Sve zainteresirane pozivamo da dodatne informacije o ovoj novoj kriptoburzi pronađu na njihovim službenim stranicama https://tokpie.io/ dok se za sve upite i nejasnoće možete javiti na email info@tokpie.com.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja. 
Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X