Ostao je još samo 1 dan da uhvatite IQeon Gaming tokene s 40% popusta

0

IQeon je decentralizirani gaming ekosustav koji omogućava PvP okršaje između igrača u igrama dostupnim na platformi ali i na igre izvan platforme. Ovo je jedna od rijetkih platformi koja omogućuje sudionicima gaming svijeta da monetiziraju svoja postignuća iz igri.

Prva runda rasprodana, a prikupljeno je 900 000 $

IQeon tim je zbog velike potražnje za njihovim tokenima lansirao drugu fazu njihovog pre-salea, kojim je već sada prikupljeno više od 800 000 dolara, dok je u prvoj rundi prikupljeno nešto više od 900 000 dolara. Prva runda je završena prije nego je to planirano zbog velikog interesa pa se brzo rasprodala, iz tog razloga je od 8. siječnja do 15. siječnja puštena druga runda presalea.

Moguće je investirati s ETH i BTC valutama, gdje je minimalna investicija 1 ETH za kojega dobijete 550 IQN, a ukupna emisija tokena koji su na raspolaganju za ovu prodaju je 800 000.

Razlozi zbog kojih je IQeon toliko uspješan i zbog kojih ga mnogi gledaju kao startup s velikim potencijalom

#1. U vrijeme kada je IQeon lansirao svoju prvu rundu pre-salea, što je bilo u prosincu 2017, već su imali gotovi proizvod. Jedni su od rijetkih koji su na javnu prodaju tokena išli s gotovim rješenjem, a većina je u tom periodu tek u idejnoj fazi.

#2. Gaming ekosustav je baziran na Ethereum blockchainu, što je omogućilo developerima da naprave kripto novčanike i na najjednostavniji način omoguće korisnicima da monetiziraju svoja postignuća u igri.

#3. Softverski inženjeri koji su kreirali IQeon platformu su omogućili proširenja za development u ovoj industriji. Platforma ima otvoreni API i SDK s kojim se nadaju privući razne developere iz cijeloga svijeta da surađuju s njima. Uz to, male su naknade za kompanije koje žele svoje igre integrirati na ovu platformu. A kompanije dobivaju dio prihoda od svake oklade koju korisnici naprave na temelju njihove igre.

#4 Očekuje se da će cijena za jedan IQN, IQeon token, rasti skupa sa povećanjem broja korisnika i game developera koji će dodavati svoje proizvode na platformu. Blockchain tehnologija je omogućila potpuno anonimnost za holdere IQN tokena i štiti ih od raznih oblika prevara. IQeon novčanik će se moći koristiti kao exchange tj. burza pa će korisnici odmah kroz njega moći zamijeniti IQN tokene za neku drugu kripto valutu ili čak za fiat novac.

Te za kraj, možda i najvažniji razlog, je činjenica da management tim koji stoji iza ovoga projekta je do sada već imao nekoliko uspješnih priča iz kojih su prikupili puno iskustva za gradnjom još jedne, još uspješnije priče.

IQeon tim i savjetnici

CEO IQeon projekta je Vadim Dovguchits koji je do sada uspio prikupiti 2 milijuna dolara investicije u svoj startup. Igor Podlesny, CSO IQeona, ima više od 18 godina iskustva u fintech rješenjima, lansiranju startupa i IT uslugama. Alexandr Paramonov, CLO IQeona, radi već 10 godina u online-gambling industriji, startupima i blockchain projektima.

Uz glavni tim, IQeon se može pohvaliti i sa savjetnicima pa je tako Alexandr Samoilo na poziciji financijskog savjetnika ove platforme, a njegovo iskustvo dolazi s pozicije financijskog direktora ABA Marketing kompanije koja se bavi institucionalnim investicijama. Richard Dilendorf, poznati svjetski biznismen i ekspert za rudarenje također savjetuje ovaj tim, a uz njega je tu još i Genadijs Dola.

Pratite aktivnosti oko ovoga impresivnog projekta na Telegram chatu te se pretplatite na njihovu email listu na službenoj web stranici iqeon.io i pročitajte njihov whitepaper.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X