Platforma podržana od hotela Hilton dolazi na blockchain tržište

0
Aqua Intelligence, platforma za podatke od povjerenje na blockchainu, najavila je lansiranje svoje prodaje tokena, te dodala Rick Hiltona među svoje savjetnike.
Las Vegas, USA – AQUA je najavila da se Rick Hilton, chairman u Hilton and Hyland, te član familije koja drži Hilton hotele, pridružuje AQUA Inteligence na poziciju senior savjetnika. Rick će predstavljati AQUA Intelligence i pomagati timu da postignu svoje dugoročne ciljeve u provođenju revolucije u hotelskoj industriji.
Američki biznismen, preprodavač nekretnina i poduzetnik Mr. Hilton ima više desetljetno iskustvo s investiranjem u hotele, resorte, komercijalne i luksuzne nekretnine. Razvio je svoje poslovno carstvo još u ranim fazama dok je prodavao s vrata do vrata, te kao osoba koja zvoni u hotelu čime se bavio još u srednjoj školi. Zajedno sa svojom obitelji je uspio u upravljanju nekretninama, a danas je poznat po tome što je izgradio jedan od najuspješnijih brendova luksuznih nekretnina u Americi.
Za AQUA Intelligence, imati Rick Hiltona u svojem asortimanu savjetnika je logičan potez, jer na taj način zajedno mogu ostvariti dugoročnu suradnju u ovoj industriji.
Uzbuđeni smo jer se Rick pridružio našem timu savjetnika. Njegova pomoć će biti vrijedna u navođenju kroz kompleksnu hotelsku industriju. TO će nam omogućiti da imamo svog čovjeka u industriji koji će nam donositi informacije ’s ceste’ potrebne za AQUA Intelligence platformu – nešto što do sada nije bilo moguće. pohvalio se Anthony Gelman, CEO of AQUA Intelligence
AQUA tim je nedavno započeo sa svojom preprodajom AQX tokena koji će služiti kao gorivo za AQUA Intelligence blockchain platformu pogonjenu podacima. Pre-sale faza će trajati do 30.6.2018 sa hard capom od $50M.
S uspješno pokrenutom preprodajom, Rick Hilton je izjavio “AQUA skupa sa svojim timom namjerava uzburkati trenutnu scenu na hotelskoj industriji, a ponosan sam što im u tome mogu dati svoju podršku”
Ako želite saznati više informacija o kompaniji ili njihovoj prodaji tokena, posjetite aquaintel.io, a za medijske upite, javite se press@aquaintel.io

Što je AQUA?

AQUA Intelligence razvija blockchain platformu pogonjenu podacima koja će omogućiti korisnicima da monetiziraju i validiraju svoje osobne podatke. AQUA ima zaplanirani cijeli roadmap s kojega će pratiti pri razvoju AQUA Intelligence platforme, a tim ej siguran u svoje mogućnosti da će uspjeti izgraditi proizvod kao uslugu. Dio njihove strategije je da uzmu podatke s trenutnih proizvoda i diskretnih izvora podataka kako bi izgradili prvi takav sustav u industriji za globalno tržište. Iskorištavajući mogućnosti umjetne inteligencije skupa sa prediktivnom analitikom, njihovi profili će omogućiti hotelima i drugim poslovnim subjektima da poboljšaju svoju prodaju, konverzije i zadovoljstvo svojih korisnika. AQUA će sa svojim značajnim potencijalom napasti industriju vrijednu nekoliko milijardi dolara. A više o AQUA možete saznati na aquaintel.io te ako vam se sviđa što vidite, podržite ih u njihovoj misiji.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X