Pokrenut je prvi Blockchain EMBA program za managere i program za Blockchain developere!

0

Nakon velikog uspjeha prve Blockchain konferencije u Rovinju 2017. godine – Blockchain Adria konferencije, koja je okupila više od 300 sudionika, COTRUGLI Business School u suradnji s COTRUGLI Blockchain Academy sada među prvima u svijetu pokreće Blockchain EMBA program i Blockchain Developers program kako bi odgovorio na potrebe globalne potražnje za edukacijom o blockchainu.

Blockchain Adria konferencija

COTRUGLI Blockchain Academy u suradnji s COTRUGLI Business School nudi edukaciju o novoj tehnologiji koja će promijeniti svijet kakvim ga danas poznajemo. Javnost su preplavile teme poput blockchaina, bitcoina, etheriuma, ICO-a…, a do sada još nije postojala edukacija iz tog područja.

Još uvijek ne znaš što je Blockchain?

Zanimljivo je kako u svijetu postoji 21 milijun developera, od čega je samo 8.000 blockchain developera, a vrhunskih blockchain developera je samo oko 1.000. Iz navedenog može se zaključiti kako su poslovi vezani uz blockchain poslovi budućnosti te je ulaganje u ovakvu vrstu edukacije i više nego isplativo.  

Postanite dio COTRUGLI Blockchain akademije, jedine ovakve vrste u svijetu! Blockchain akademija nudi posebno kreiran i prilagođen sadržaj koji vašem poslovanju donosi svo potrebno znanje iz svijeta blockchaina.

Tko se može uključiti u projekt?

Oni koji žele naučiti sve o novoj tehnologiji i njezinoj primjeni u raznim područjima te pokrenuti vlastite projekte temeljene na njoj, moći će birati između Blockchain EMBA programa ili Certified blockchain developers programa. Dok je prvi namijenjen managerima, poduzetnicima i svima ostalima koji žele znati više o ovoj tehnologiji koja mijenja svijet i poslovanje, drugi je specijaliziran za iskusne developere, kojima je jedan od uvjeta za prijavu poznavanje C++ ili Java programskog jezika.  

Osigurajte svoje mjesto

Akademija okuplja vrhunske svjetske predavače iz područja blockchaina. Rezervaciju mjesta za program zbog velikog interesa možete zatražiti već sada, a više informacija o Blockchain Akademiji dostupno je na sljedećem linku.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X