Pouzdana opcija zaštite kriptovaluta od hakerskih napada

0

Hakeri ne prestaju smišljati nove načine za oduzimanje tuđe digitalne imovine. Skoro svakog mjeseca javljaju se novi incidenti krađe kriptovaluta ili hakiranja raznih kripto platformi. Koriste sve moguće rupe i nedostatke u sigurnosnim sustavima ili nedostatak pažnja na sigurnost od strane običnih korisnika. Sada čak i hardverski novčanici nisu 100% jamstvo sigurnosti za vaše kriptovalute.

Kriminalci nastavljaju krasti kriptovalute putem lažnih Chrome ekstenzija, koje se distribuiraju na internetu putem oglasa na Google tražilici. Ako pogledamo detaljnije kako ekstenzija funkcionira, ona možete locirati od kuda se šalje zahtjev za prebacivanje korisničkih podataka te ih preusmjeriti na hakerovu adresu.

Nakon što osoba instalira ovo proširenje, hakeri dolaze do privatnih ključeva digitalnih novčanika i prosljeđuje ih napadačima koji generiraju ključeve i “prate” kriptovalute prvenstveno s tom adresom. Stotine tisuća kripto imovine kradu se na ovaj način svaki mjesec, iako stvarna količina može biti i veća. Nadalje, kriptovalute mogu biti ukradene, a da za to u međuvremenu  nema potvrđenih zapisa.

Kako su cyber-kriminalci naučili krasti kriptovalute čak i s hardverskih novčanika, a da i ne spominjemo druge vrste novčanika i kriptovalutnih trezora, postaje očito da je jedini način na koji korisnici mogu osigurati svoje kriptovalute je poraditi na potpunoj anonimnosti svojih kriptovaluta. Najbolji način za to je prikiriti svoj tijek transkacija.

Naravno, nemoguće je izvršiti bezimene transakcije koje nisu dostupne za praćenje hakerima tijekom trgovanja na kripto burzama. Održavanje anonimnosti transakcija je veoma stresan proces za običnog korisnika, te se potencijalno kosi s regulativama određenih država. Ali, povlačenjem kriptovaluta na svoj digitalni novčanik, možete koristiti posebne usluge koje osiguravaju anonimnost i sigurnost transakcija.

BitMix.Biz kripto mikser za zaštitu transakcija

BitMix.Biz je usluga “miješanja” kriptovaluta koja isprepliče Bitcoin, Litecoin i Dash transakcije, tako briše statistike o prethodnim prijenosima. Randomizacija algoritama, neistovremeno slanje kovanica, varijabilna provizija od 0,4% – 4% komplicira praćenje vaših transakcija kriptovalutama toliko da to postaje nemoguće za treću stranu.

To je zbog činjenice da su kriptovalute iz velikih bazena Bitcoin miksera stalno slane između posebnih Bitcoin adresa u podijeljenim mikro transkacijama i dok tome pridodamo “gotovinu za miksanje”, već očišćene krptovalute iz jedinstvenih novčanika otpremaju se u nekoliko elemenata na adresu novčanika. Tako sprječavate otkrivanje bilo kakve korelacije sa svojim identitetom, potvrđenu kripto-alternativom s ciljanim novčanikom, u kojem ćete primiti sredstva nakon miješanja.

Možete biti sigurni da će vaš novac stići tamo gdje trebate i može vam se vratiti u  vremenu koje ste odredili. Tijekom stvaranja pologa gotovine na BitMix.Bizu “Usluga miješanja Bitcoin-a”, dobit ćete pismo s jamstvom depozita da će kritpovalute biti očišćene. Ovo pismo morate spremiti sve dok ne budete sigurni da su vaša sredstva stigla adresu koju ste naveli.

U slučaju da ste zainteresirani za “čišćenje” velikih količina u kriptovaluta, možete koristiti značajka proširene randomizacije. U stvarnom vremenu, povrat vaše virtualne imovine osiguran je depozitom u iznosu od 15 000 USD na nekim forumima, koji od 1xBit-a može zatražiti putem e-pošte. Ovim putem osigurano vam je korištenje  BitMix.Biz platforme za uklanjanje tragova koji vode do vaših kriptovaluta.

No, prije nego što uplatite depozit, obavezno posjetite stranicu BitMix.Biz te provjerite Bitcoin adresu koja je stvorena ključem “1BitmixQRMUHYYEi11KBRhSfACa1BtcZrZ”. To je nužno učiniti kako bi se onemogućilo slanje sredstava na neku od nezakonitih kopija BitMix.Biz-a, jer vas tada ne pokriva nikakvo osiguranje. 

Prvorazredna zaštita je upotreba TOR preglednika i njegove anonimne zajednice u kojoj se nalazi i BitMix. Poduzimajući sve potrebne mjere opreza, možete zajamčiti anonimnost svojih kriptovaluta i obraniti se od hakerskih napada.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X