Preko Saifu možete imati fiat IBAN račune ali i one povezane na kripto

0

Kao kripto investitor, nađete li se često u situaciji da vam je postalo teško pratiti koje sve kriptovalute posjedujete i koliki vam je ukupni investirani iznos? Jel bi voljeli da postoji način gdje možete jednostavno vidjeti što sve posjedujete, te kupiti ili prodati neke coinove nadohvat ruke? Saifu vam želi upravo to omogućiti.

Isto kao račun u banci samo s kriptom

Novčanici, privatni ključevi, korisnički računi i adrese su potrebne svim investitorima, a većina nas ih već nekoliko ima. Kako bi bili up to date sa svime te bili sigurni da je sve na sigurnom, ove aktivnosti nam oduzimaju puno vremena. Postavljanje različitih walleta samo da bi u njemu imali neku drugu kripto valutu je naporno, pa čak i za veterane koji su ovdje već godinama. Zašto bi nakon što napravimo novu investiciju svaki puta morali skinuti i instalirati novi software? Pa uskoro možda nećemo morati, jer će usluga Saifu to riješiti za nas.

Saifu omogućuje korištenje kriptovaluta na istoj platformi kao i fiat valute. Sučelje je jednostavno i sigurno te je prilagođeno za ne tehničke osobe i poslovne korisnike. Za one koji su upoznati s internet bankarstvom biti će jednostavno koristiti Saifu, jer je gotovo identičan. To je online i mobilna platforma koja omogućuje korisnicima kupnju i prodaju kriptovaluta bez mukotrpnog i nepotrebnog procesa kreiranja i skidanja raznih walleta, a možete se prijaviti na betu ovdje.

Naime, ova usluga neće biti limitirana samo na to, korisnici će moći otvoriti IBAN bankovne račune za fiat, ali i za kripto valute. Također najavljuju da će korisnici moći zatražiti debitnu karticu koja će biti povezana s kripto valutama. Ovo je jedna jako vrijedna prednost ovoga projekta, osobito zbog činjenice da su nedavno pogašene gotovo sve debitne kartice koje su ovo omogućavale.

Svjetski lider u razvoju sigurnosnog hardvera će štititi vaša sredstva

Umjesto da forsiraju korisnike da osiguraju svoje valute preko hardverskih walleta, Saifu za krajnjeg korisnika olakšava ovaj proces. Kompanija tvrdi da će koristiti kombinaciju hardverske i softwarske tehnologije kako bi omogućili sigurnost na više razina, te tako zaštitili svaki račun svojih korisnika. Kako bi to omogućili, ostvarili su partnerstvo s kompanijom Thales. Thales je svjetski lider u razvoju sigurnosne tehnologije za bankarski sustav. Svaki korisnički račun će imati ključ preko kojega mu se može pristupiti, a taj ključ će biti pohranjen na Thalesovom hardverskom modulu, što znači da ne može biti ukraden od hakera.

Osim toga, Saifu je popuno regulirana financijska institucija, zbog čega ne podliježe tolikom riziku od propasti, kao što je to bio slučaj s Mt. Goxom. Njihovo svakodnevno poslovanje je kontrolirano od strane najveće svjetske računovodstvene kompanije, te firma posluje u skladu sa svim regulacijama uključujući Anti Money Laundering (AML) i Know Your Customer (KYC) procedure.

Saifina javna ponuda tokena

ICO je lansiran još sredinom siječnja, konkretnije 15, siječnja 2018, ali još nije završio te još uvijek stignete uskočiti u njega, a trajat će sve do 11 ožujka 2018. Saifu se nada da će ovim ICO-om prikupiti sredstva potrebna za marketinške i operativne aktivnosti kojima bi skalirali svoje poslovanje.

Njihov token će predstavljati bitan dio platforme, gdje će sve transakcije i naknade biti plaćene u njemu, a time će se stvoriti prirodna potražnja. Token će također služiti kao poticaj korisnicima da sudjeluju u Saifovom loyality programu, koji će nagrađivati korisnike ovisno o broju Saifu tokena koje će posjedovati. A svaki korisnik koji sudjeluje u loyaliti programu će imati popust na transakcije koje radi nad platformom.

Saifu nudi jednostavni način trgovanju kriptovaluta, a ako želite upravo vi biti jedan od supportera, saznajte više informacija na njihovim službenim web stranicama saifu.ai

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X