Pridružite se Zealeum revoluciji i zdravom životu kroz blockchain

0

Projekt Zealeum spojit će zdravlje i blockahin industriju na svojoj platformi gdje će korisnici biti nagrađeni ako odaberu zdrav život te će dobivati tokene u zamjenu za odabir pravilnog životnog stila.

Što to donosi Zealeum platforma i Zealeum tokeni?

Zealeum tokeni su izgrađeni na standardu ERC 20 koji je vrlo poznat te cijeli ovaj projekt počiva na Ethereum platformi. Ovim standardom koji se učestalo pojavljuje na kripto tržištu osigurat će se sigurnost, funkcionalnost i prijenos tokena. Gotovo svi walleti koji su podržani ovim standardom te ujedno podržani i Ethereumom, dozvolit će da se u njima drže Zealeum tokeni i da se njima trguje. No kakav novitet to donosi ovaj projekt?

Zealeum je projekt koji iza sebe ima puno više nego tokene i kriptovalute, pa bi se moglo reći da se tokeni koriste kao gorivo za vatru koja se sprema.

Rješenje koje dolazi ovom platformom riješit će postojeće probleme u zdrastvenoj industriji gdje će se uz pomoć blockchaina dozvoliti korisnicima da imaju punu kontrolu nad svojim podacima i sami odluče što će s njima učiniti.

Zealeum projektom, korisnici će moći izraditi svoje profile u kojima mogu pohraniti podatke o svojem zdravlju na jednom mjestu, a podaci će im uvijek biti dostupni. Od osobnih podataka do podataka o medicinskim izvještajima, sve će se nalaziti na Zealeum platformi, a poanta jest da korisnici za svoju aktivnosti kao što je primjerice hodanje na wellnes rekreaciju dobivaju nagradu u kriptovalutama, a najvažnije od svega jest da dobivena sredstva mogu iskoristiti za kupnju raznih proizvoda i usluga koje će im pomoći u dodatnom poboljšanju zdravlja.

Podaci će se korisiti za razne stvari od toga da pojedinac može birati kada će ići na pregled, do toga da mu se napravi plan prehrane i vježbanja jer ima problema s težinom. Svaki korisnik samostalno će odlučiti hoće li i s kime će podjeliti svoje podatke te hoće li ih “prodati” da dobije neku protuuslugu za njih.

Presale faza već je krenula

Pre sale faza krenula je 12. travnja i do sada su privukli razne investitore diljem svijeta. Tim koji stoji iza projekta želi omogućiti da su njihovi tokeni jednako dostupni potrošačima i raznim organizacijama jer će svi zajedno doprinijeti tome da ova platforma zaživi. U presale fazi koja traje do 12. svibnja, cilj je prodati 200 milijuna tokena. Soft cap projekta je postavljen je na $5,000,000, dok je hard cap postavljen na $50,000,000, a trenutno je cijena jednog tokena $0.04.

Investitore koji prepoznaju ovaj projekt u pre sale fazi dočekat će popust, a voditelji projekta odlučili su se i na potez u kojem se svakog tjedan odriču jednog milijuna tokena u korist klijenta stoga posjetite njihove stranice i uključite se referral programe.

Aktivnost korisnika i postizanje njihovih postavljenih ciljeva pratiti će se kroz platformu i svi koji budu uspješni dobivat će nagradu za to u kriptovalutama.

Transparentnost je načelo kojem ovaj projekt pridaje posebnu pozornost stoga posjetite njihove službene stranice i saznajte na koji način su se članovi tima uključili u ovaj projekt jer stručnjaci dolaze s različitih područja od trenera do developera. Ime koje se posebeno ističe među njima jest Suman Das, direktor koji iza sebe ima razvoj jedne od najvećih indijskih kriptoburzi. No, svi zajedno teže k jednom cilju, a to je da platforma Zealeum postane naša svakodnevnica. 

Ako želite saznati više o projektu koji vas nagrađuje da ostanete zdravi i u fit formi posjetite službene stranice projekta www.zealeum.life ili im se javite na mail zealeum@outlook.com.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja. 

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X