Početak OctoinCoin kripto valute! Projekt Octoin uspješno nastavlja rasti!

0

Octoin s ponosom najavljuje da će se njihova vlastita kriptovaluta plasirati na tržište s početkom veljače 2018.!

Iza njihovog tima su mjeseci napornog rada i potrudili su se da proizvod koji će objaviti sve ostavi bez daha svojom izvanrednošću. OctoinCoin (OCC) se razlikuje od ostalih kriptovaluta u tri glavne točke: sigurnost, brzina i pogodnost korištenja!

Uspoređujući OCC s ostalim kriptovalutama, izdvajamo sljedeće prednosti:

  • Korištenje PoS (proof of stake) rudarenja koje ne zahtijeva investiranje u skupu opremu
  • Upotreba SegWit sustava osigurava četverostruku optimizaciju OCC blokova. Što naravno povećava brzinu transakcija
  • Zbog Lightning Network tehnologije se otvara potpuno nova prilika za izvršavanjem transakcija gotovo bez ikakve provizije
  • OCCode stvara priliku za spremanje i slanje sredstava koristeći neki kod. Samim time otklanjaju se poteškoće koje nastaju ako se sredstva šalju korisniku koji možda u tome trenutku ne posjeduje novčanik. Kada korisnik aktivira kod koji je primio dobit će protuvrijednost sredstava u OCC u svojem novčaniku.

Za vas koji ne znate što je Octoin i čime se bave, pogledajte njihov službeni video ispod.

Kompanija koja stoji iza ovoga projekta je sigurna da će ih lansiranje vlastite kripto valute i njezinih prednosti dovesti do vodeće pozicije na kripto tržištu. Smatraju da će time njihovi partneri moći privući nove korisnike na Octoin platformu.

Saznajte više i na njihovim službenim stranicama Octoin.com.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X