Prva regionalna gaming/web3 & metaverse konferencija u Hrvatskoj

0

Još samo dva dana dijele nas od GAME CHANGER konferencije. Ovo je prva poslovna konferencija koja iz kuta gaminga pokriva development, web3, eCommerce, animaciju, digital dizajn, AI & big data, blockchain, kriptovalute, cyber sigurnost i bullying, NFT kao i mnoge druge teme te aktualne trendove.

Razgovarat će se o krizi na kripto sceni, vraća li se priča o metaverzumu budućnosti u gaming, kakvi su NFT trendovi, kakvo izgleda gaming budućnost, i još mnogo toga što će otvoriti nove poglede na industrije budućnosti, a sve to kroz panele i prezentacije u 5 dvorana.

Gosti predavači dolaze iz najuglednijih tvrtki; Infobip i Rimac podijelit će s nama priču o tome kako izgraditi tvrtku od nule do milijarde, regionalna gaming dev tvrtka Nordeus objasnit će nam otkud svi prihodi od igara, a je li esport sport ili ne, predstavit će Damir Martin i Zlatko Mateša. Ovo su samo neka od poznatih imena koja će se pridružiti impozantnoj listi predavača koju možete pratiti na službenoj web stranici Game changera.

Sve to pratit će i veliki lounge prostor, all day long casual networking, te expo zona sponzora ove jednodnevne konferencije smještene u Z Centar i dvorane CineStara.

O KONFERENCIJI, SUDJELOVANJU I KOTIZACIJAMA

Game changer mijenja dinamiku konferencija kakve poznajemo. Svojom festivalskom programskom arhitekturom, u kojoj posjetitelji tijekom konferencijskog dana mogu pratiti programe u 5 odvojenih dvorana i prostora, uz najbolju moguću udobnost koju pružaju Cinestar kino sjedala i DOLBY digitalni sustav.

Sam Z Centar odabran je zbog svoga modernog pristupa lifestyle potrebama urbanog čovjeka, pa je posjetiteljima omogućen veliki parking za automobile kao i parking za bicikle, omogućeno je jednostavno povezivanje na WI-FI, prostor je prilagođen osobama s posebnim potrebama, a  lokaciji postoji punionica za električne automobile.

Game changer vodi posebnu brigu o održivosti od faze planiranja konferencije pa do finalnog outputa. Po završetku konferencije bit će izdan i BLUEPRINT s najbitnijim zaključcima konferencije. Prijavite se i budite dio Game changera od prve konferencije; napravite #gamechanger za sebe i zaplovite u svjetovima koji su već oko nas.

Veliki krug predavača i panelista koji su autoritet u ovom području djelovanja dat će svoje case studije, interne priče s tržišta, predočiti trendove i smjer kojim se razvija ova izrazito financijski izdašna industrija te prezentirati koja su nam znanja, alati i vještine potrebni da uhvatimo korak s budućnošću koja je započela, jer kako ćemo se suočiti sa stvarnošću metaverzuma, ako ne poznajemo njegove osnove – ako ne poznajemo gaming koji je već stigao, a koji je otvorio vrata revolucionarnim promjenama koje su pred nama, a način da ovo sustignemo je upravo tu u Zagrebu na konferenciji Game Changer.

Kotizacije se prodaju putem sustava ENTRIO.

Više informacija na: https://gamechanger.hr/

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X