Prvi puta u Hrvatskoj možete donirati i kriptovalute!

0

UBIK povodom božićnih blagdana organizira prikupljanje sredstava pa se tako i po prvi puta u Hrvatskoj mogu donirati i kriptovalute.

Prikupljena sredstva namijenjena su za nabavku uređaja Radiometer TCM4 koji se koristi u Jedinici intenzivnog liječenja Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Inicijativa prikupljanja sredstva za Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu (Klaićeva) pokrenuta je prošle godine od strane Udruge za blockchain i kriptovalute (UBIK-a), a zajednica korisnika kriptovaluta prošle je godine prikupila sredstva za uređaj Synoptophore.

Ove godine tradicija se nastavlja u istom smjeru pa se tako suradnjom ove godine skuplja za uređaj Radiometer TCM4 za kojeg su iz bolnice javili da im je trenutno najpotrebniji. Cijena uređaja je 82.192,96 kn, a u trenutku pisanja članka prikupljeno je nešto više od polovice iznosa.

Sve donacije usmjerit će se u kupnju uređaja i na taj način pomoći će se svima poručuju iz bolnice.

Donirati se može u kunama ili kriptovalutama pa vas sve pozivamo da se uključite u ovu dobrotvornu akciju i u duhu Božića pokušajmo mališanima iz Klaićeve pomoći kupnjom ovog uređaja.

Cijeli proces prikupljenih sredstava možete pratiti na ovom linku, a ujedno tu ćete pronaći i jednostavan proces kako donirati.

Pozivamo vas još jednom da skupimo snage i dajmo svoj doprinos najpotrebnijima jer svaka pomoć je dobrodošla.

Službena stranica za prikupljanje sredstva Crypsmass.com

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X