Prvi puta u Hrvatskoj možete donirati i kriptovalute!

0

UBIK povodom božićnih blagdana organizira prikupljanje sredstava pa se tako i po prvi puta u Hrvatskoj mogu donirati i kriptovalute.

Prikupljena sredstva namijenjena su za nabavku uređaja Radiometer TCM4 koji se koristi u Jedinici intenzivnog liječenja Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Inicijativa prikupljanja sredstva za Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu (Klaićeva) pokrenuta je prošle godine od strane Udruge za blockchain i kriptovalute (UBIK-a), a zajednica korisnika kriptovaluta prošle je godine prikupila sredstva za uređaj Synoptophore.

Ove godine tradicija se nastavlja u istom smjeru pa se tako suradnjom ove godine skuplja za uređaj Radiometer TCM4 za kojeg su iz bolnice javili da im je trenutno najpotrebniji. Cijena uređaja je 82.192,96 kn, a u trenutku pisanja članka prikupljeno je nešto više od polovice iznosa.

Sve donacije usmjerit će se u kupnju uređaja i na taj način pomoći će se svima poručuju iz bolnice.

Donirati se može u kunama ili kriptovalutama pa vas sve pozivamo da se uključite u ovu dobrotvornu akciju i u duhu Božića pokušajmo mališanima iz Klaićeve pomoći kupnjom ovog uređaja.

Cijeli proces prikupljenih sredstava možete pratiti na ovom linku, a ujedno tu ćete pronaći i jednostavan proces kako donirati.

Pozivamo vas još jednom da skupimo snage i dajmo svoj doprinos najpotrebnijima jer svaka pomoć je dobrodošla.

Službena stranica za prikupljanje sredstva Crypsmass.com

Share.

About Author

Marina Zubić

Student of Economy interested in Blockchain and stock exchange. Analyzing crypto markets and cryptocurrency on a daily base and believe this is our future.

Leave A Reply

X