Roberto Carlos podržava Slovenski SportyFi

0

SportyFi uvodi sport u novo doba, doba blockchaina i decentralizacije.

Nedavno smo pisali kako Slovenija namjerava postati vodeća država u Europskoj uniji za blockchain, a sada pišemo o SportyFi projektu koji dolazi ni više ni manje već iz susjedne Slovenije.

SportyFi se sastoji od izvanrednog tima profesionalaca i vrhunskih sportaša koji svojim savjetima uvode sport u doba blockchaina i decentralizacije

Mladi sportaši sanjaju uspjeh

Sport je dio života velikog broja ljudi po cijelome svijetu. Mlade nade sanjaju o tome da postanu profesionalni sportaši i da zapišu svoje ime u povijesti. Sportski fanovi obožavaju gledati kada njihov najdraži klub ili sportaš sudjeluje na natjecanju, dok s druge strane investitori se nadaju da će uspjeh pojedinca donijeti i njima dio kolača. Ovdje pričamo o industriji koja generira stotine milijardi dolara svake godine.

Nažalost, velikoj većini taj san ostane samo san i nikada se ne uspiju izboriti da postanu dio sportske elite, uglavnom zbog financijskih problema. SportyFi će uskoro eliminirati tu barijeru!

Potrebno je puno više od velike sreće da bi se uspjelo u sportskom svijetu. SportyFi, zajedno sa velikim licima sportske scene radi na blockchain platformi koja pomaže mladim sportskim nadama na početku njihove sportske avanture. S obzirom na iskustvo koje tim skupa sa savjetnicima posjeduje, uopće nije upitno da će SportyFi napraviti nešto korisno, nešto što će uistinu pomoći mladim sportskim nadama, jer su i sami prošli taj put i sigurno znaju koja problematika je prisutna.

Nogometna legenda Roberto Carlos podržava SportyFi

Ovaj perspektivni projekt dobiva podršku od velikih sportskih zvijezda među kojima se ističe jedna od najvećih nogometnih zvijezda, legendarni, Roberto Carlos! Roberto je savjetnik tima skupa sa legendarnim jugoslavenskim nogometašem Savom Miloševićem koji je svoju slavu stekao u beogradskom Partizanu. Uz njih dvojicu SportyFi podržavaju i Noriaki Kasai, Primoz Brezec, Spela Pretnar, Vasja Bajc i mnogi drugi.

Sretan sam što mogu podržati ovaj vrhunski projekt. SportyFi će raditi s mladim sportašima u kritičnim trenutcima njihove karijere, a sportskim fanovima i investitorima će dati priliku da ih podrže. Roberto Carlos, FIFA World Cup & UEFA Champions League winner

Pratite aktivnosti oko ovoga impresivnog projekta na Telegram chatu, Twitteru i Facebooku, te se pretplatite na njihovu email listu na službenoj web stranici sportyfi.io i pročitajte njihov whitepaper.
Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X