Roger Ver, suosnivač bitcoin.com, te Mate Tokay, COO, postali savjetnici MoneyTokena

0

MoneyToken platforma pozdravlja CEO i COO od bitcoin.com koji se pridružuju njihovom timu u ulozi savjetnika.

MoneyToken.com je platforma za financijske usluge bazirana na blockchainu, osnovana je od strane US i UK FinText stručnjaka koji nose višegodišnje radno iskustvo iz kompanija kao što su Goldman Sachs, Preudential Financial, Citibank, Ernst & Yound i Bloomberg.

Kompanija ja lansirala javni pre-sale tokena 22. Ožujka 2018, a ponudili su ranim investitorima 25% bonusa.
Platforma, namijenjena rudarima, projektima koji su već napravili svoj ICO, kripto trgovce, investitore i kripto burze, a omogućit će holderima kripto imovine da dobiju pristup financijskim uslugama kao što je kreditiranje koristeći kriptovalute kao kolateral.

Pernerstvo s Bitcoin.com

Partnerstvo između MoneyTokena i Bitcoin.com će donijeti dodatne prednosti Bitcoin Cash zajednici jer će BCH biti prihvaćen kao kolateral na MoneyToken platformi za kreditiranje.
Sada Bitcoin Cash holderi mogu uživati u iskorištavanju svojih asseta i trošenju fiat novca, dok i dalje zadržavaju svoje pozicije jer ne ostaju bez svoje kripto imovine.
Kao dio suradnje između Bitcoin.com, MoneyToken će omogućiti bitcoin.com zajednici da koriste njihovu platformu, a uz to će dobiti podršku od financijskih stručnjaka, te podršku od strane vodećih eksperata kripto zajednice.
“Bitcoin Cash zajednica je jedinstvena i snažna u kripto svijetu; dodajući Bitcoin Cash kao podržanu valutu na platformi će se omogućiti potencijalnim kupcima tokena i budućim primaocima i davaocima kredita da operiraju u BCHu. To će samo povećati potrošilo i snagu MoneyTokena proizvoda za sve korisnike.” Jerome MacGillivray, Co-founder of MoneyToken

Roger Ver se pridružio MoneyToken timu

Roger Ver, poznat kao ‘Bitcoin Jesus’, je inspirator i advokat valute BItcoin Cash, a ima jako veliki influence u kripto zajednici. Njegov influence nije samo zbog toga što je jedan od ranih supportera Bitcoina, već i zato što je jedan od početnih investitora u blockchain startupe kao što su Ripple, Blockchain.info, Bitpay i Kraken. Roger Verova kompanija MemoryDealers je bila prva kompanije u svijetu koja je prihvatila Bitcoin kao sredstvo plaćanja za svoje usluge.
“MoneyToken je svijetli primjer realne upotrebe blockchain tehnologije, a uz to nude i masivno povećanje likvidnosti na cijelom tržištu za sve strane, a osobito za poslovne entitete.” Roger Ver, Founder of Bitcoin.com

Mate Tokay, COO of bitcoin.com

Mate Tokay je uključen u poslovanje s kripto valutama još od davne 2013-te, suvlasnik je bitcoinist.net news portala fokusiranog na kripto tržište te je COO u Bitcoin.com. Mate je fokusiran na širu sliku svega te se trudi biti na vrhu sa svom novim trendovima u ovoj industriji.
“Sretni smo jer postajemo dio ovoga projekta jer možemo jasno vidjeti snažni tim koji stoji iza njega, održivi poslovni model i ono najbitnije, realnu vrijednost koju projekt može donijeti kripto zajednici.” Mate Tokay, COO of Bitcoin.com
MoneyToken je već krenuo prihvaćati BCH za kupovinu IMT tokena tijekom svoje ICO faze, a uz to su najavili svoju Fallen Market Protection uslugu, koja će ako dođe do velikog povećanja ETHa tijekom i nakon ICOa, investitorima isplatiti dodatne bonuse da bi sve bilo korektno.

MoneyToken pre-sale je u tijeku

Glavna prodaja tokena će imati hard cap od $35 milijuna. A ako želite dobiti 25% bonusa, pozivaju sve da se pridruže pre-saleu i kreiraju svoj account na platformi – moneytoken.com

Ako vas zanima više informacija o ovome projektu, posjetite njihove službene web stranice i pridružite se telegram chatu.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X