Sapien Beta – društvena mreža s aktivnom zajednicom

0

Sapien projekt ostvario je još jedan ogroman uspjeh samo nekoliko tjedana nakon završetka prodaje tokena.

Sapien tim uzbuđeno je i najavio pokretanje Beta platforme koja se može pronaći na tržištu od 30. travnja 2018-te.

Okosnica Sapienove tokenizirane ekonomije temeljene na reputaciji utility tokena SPN, koji su usklađeni s ERC20 standardom, koristiti će se za dijeljenje prihoda od oglasa i nagrađivanje autora sadržaja korištenjem inovativnog Proof-of-value protokola.

Tijekom ICO faze, projekt je prikupio preko $10 mil.

Trenutno je pristup Beta platformi omogućen isključivo za rane korisnike Sapiena, koji su sudjelovali u pretprodaji. Međutim, tijekom nadolazećeg „otključavanja“ SPN tokena i ostatak javnosti će također dobiti mogućnost pristupa platformi.

Impresivni statistički rezultati testnog razdoblja

Od trenutka pokretanja Beta verzije, došlo je do velike navale korisnika i aktivnosti na platformi. Nekoliko je značajnih statističkih podataka u ovom trenutku:

3000+ objava

2300+ komentara

800+ korisnika

500+ kategorija (ogranaka)

70+ grupa

Na platformi se već pojavljuju uzbudljive rasprave i odličan originalni sadržaj koji stvara nitko drugi već upravo sama zajednica. Od vijesti o kriptovalutama do recenzija električnih automobila i uputa za pravljenje smoothija, korisnici već sad mogu uživati u mnoštvu sadržaja, rasprava i još mnogo toga.

Sukladno tome kako Sapien zajednica nastavlja rasti, ove teme će postati još raznovrsnije i vrijednije.

Funkcionalnost projekta

Ova verzija Sapien platforme sadrži brojne značajke koje ju čine potpuno funkcionalnim proizvodom. Korisnici mogu objavljivati postove, grupe i ogranke te se mogu dopisivati preko chata s ostalim članovima platforme. Na slici u nastavku nalazi se grafički prikaz svih raspoloživih Beta značajki:

Ove su značajke samo zagrebale površinu mnogih funkcija koje Sapienov tim planira implementirati i pokazati na tržištu.

Tim uzbuđeno čeka da podijeli svoje rezultate sa zajednicom i želi čuti vaše povratne informacije. Već sada korisnici rade sa Sapienovim programerima kako bi još usavršili i poboljšali platformu. Ova vrsta pozitivne suradnje je upravo ono što čini Sapien zajednicu tako izuzetnom.

Pridružite se Sapien zajednici već danas!

Najnovije vijesti o Sapien projektu pratite u Sapien Telegram grupi na linku http://t.me/SapienNetwork. Ako želite znati više posjetite njihovu web stranicu.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X