SegWit2X bounty natjecanje namijenjeno developerima: $120 000 nagradni fond

0

SegWit2x tim za sve svoje supportere i pratitelje ima izvrsne vijesti. Lansiraju nekoliko bounty kampanja, koje su namijenjene blockchain developerima i daju im priliku da pokažu kakvim vještinama raspolažu, jer će najbolji projekti, ideje i rješenja biti nagrađeni.

Snažno vjerujemo u tehnologiju i ljude koji je koriste. Cijela svrha SegWit2x Bitcoin forka je generalni razvoj blockchain tehnologije. Imamo otvorene ruke za blockchain entuzijaste s kojima bi mogli surađivati. A o kakvim se točno kampanjama radi, saznajte u nastavku.

#1. B2X App Contest (ukupni nagradni fond je $70 000 u B2X tokenima)

Cilj ove bounty kampanje je motivirati developere da razviju aplikacije koje podržavaju B2X. Kao rezultat ove kampanje može se napraviti bilo kakva aplikacija iz bilo koje industrije koja posluje u B2C (business to customer) obliku. Kampanja traje 3 mjeseca, a broj nagrađenih projekata između kojih će se podijeliti nagrada od $70000 će biti između 1 i 5. Aplikacija može podržavati druge kripto valute, ali uz to mora podržavati i B2X implementaciju, koja je u ovoj kampanji obvezna.

Aplikacija mora proći iduće kriterije:

  • Treba biti spremna za korištenje, working solution
  • Najbolji koncepti, ne trivijalna rješenja
  • Može biti mobilna aplikacija (Android/iOS), web aplikacija ili aplikacija u pregledniku (browser app)

#2. Bug bounty B2X (ukupni nagradni fond $30 000 u B2X tokenima)

Ova bounty kampanja ima dva kriterija:
  • Pronalazak slabosti i nedostataka web servisa (nagrada je između $50 – $5000 u B2X tokenima)
  • Pronalazak B2X slabosti i nedostataka u izvornom kodu (nagrada je $5000 u B2X tokenima)

 

#3. B2X bounty kampanja namijenjana poboljšanju (nagradni fond je $20 000 u B2X tokenima)

Cilj ove bounty kampanje je poboljšati SegWit2x projekt. Najbolja rješenje s detaljnim opisom izvornog koda će dobiti nagrade u iznosu od $1000 do $5000 u B2X tokenima.

Svi projekti i prijedlozi koji budu predani će biti evaluirani od strane zajednice. Ponovno napominjemo da ove kampanje traju tri mjeseca, a ukupni nagradni fond iznosi $120 000 protuvrijednosti u B2X tokenima.

Ako vas zanima više informacija o natjecanju ili vas zanima kako se prijaviti i uzeti svoj dio kolača, posjetite službene stranice SegWit2X projekta, te ih zapratite na službenim profilima na društvenim mrežama.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X