Shvaćanje vizije prilagodljivog tržišta na decentraliziranoj mreži

0

U posljednjem desetljeću, trgovci su istraživali nekoliko programa lojalnosti za privlačenje novih klijenata, a sve to pružajući izvanredne usluge postojećim korisnicima. Iako je val programa za lojalnost pogodio tržište na više platformi – pokrivajući više gospodarskih sektora – kupci su bili bespomoćni kad je došlo do realizacije pune vrijednosti nagradnih bodova zbog nedostatka centralizirane platforme za nagradu. U prosjeku, kupac će sudjelovati u 4-10 različitih programa nagrađivanja. Takve nagradne točke mogu se iskoristiti samo u određenim trgovinama robnih marki. Na primjer, 10.000 milja bodova na programu nagrađivanja zrakoplovstva je beskorisno kada je riječ o kupnji kruha. Slično tome, kartica vouchera od 15% ne može kupiti ulaznice za film.

Postoji potreba za razvijanjem platforme koja odgovara jednom i svima, rješavajući prevladavajuće neučinkovitosti. To će osnažiti tvrtke i davatelje usluga da lako ciljaju potencijalne klijente i razviju novu korisničku bazu uz pomoć atraktivnog sustava nagrađivanja.

Globalna mreža SUBAJ preuzela je izazov razvijanja takve platforme. Nagradit će ljude na mreži u kripto valutama s kojim će se moći kupovati na raznim mrežama, oboje offline i online mreže. U punom zamahu platforma bi bila u obliku gigantske nagradne mreže koja se dijeli na više sektora poput hotela, sportskih klubova, trgovačkih centara, agencija za organizaciju događaja, usluga taxi službe, ljepote i kozmetičkih marki, koncesije kina, trgovačkih lanaca, zrakoplovnih tvrtki itd. i na mreži, kao i na offline mrežama.

Pri kupnji proizvoda i usluga, korisnici će dobiti digitalne tokene kao nagradu, vrijednost će biti stvorena od strane SUBAJ Global Network. Tako će korisnici moći prikupljati različite tokene i razmjenjivati ih čak i ako su trgovci u odvojenim područjima poslovanja. Ideja vrijedna spomena je SUBAJ Merchant Token Developer Interface. To je Blockchain as a Service (BaaS) platforma, gdje tvrtke ili trgovci mogu stvoriti vlastiti program nagrade na SUBAJ blockchainu i ponuditi ih svojim klijentima.

SUBAJ je ona vrsta platforme koja nudi geofencing tehnologiju, popustne kupone, bodove lojalnosti i poklon nagrade; tokenizirane, za korisnike na SUBAJ mreži. Za nove klijente može se dodijeliti rok za korištenje geodrop ponude u prodavaonici trgovca kako bi se povećali prometi te marketinški engagement. SUBAJ je oslobodio veliki potencijal sa SUBAJ valutom koja vrednuje razvoj iskorištavanjem tehnologija poput geodropske tehnologije, društvenog zanosa i povećane stvarnosti. Oblici kupovanja će se pažljivo pratiti, proučavati i analizirati putem umjetne inteligencije. Kupci će biti automatski zadovoljni jer će im se potrebe u stvarnom vremenu zadovoljiti. Proučavanjem kupovnog ponašanja kupaca i trgovaca, SUBAJ će zadovoljiti obje strane, ubrzavajući njihov cilj izgradnje veće, dostupne i međusobno povezane maloprodajne ekosustave.

Česti engagement kupaca s trgovcima generira ogroman skup podataka, uključujući i bezbrojne transakcije koje se obavljaju na tržištu SGN-a. Na primjer. trgovci mogu ponuditi 10 SBJ tokena korisnicima unutar zone od 100 metara geofencingom. Kupci mogu otkupiti tu geodropnu ponudu s drugima kako bi dobili dodatne nagrade. Moć pretvaranja tokena i nagrada u pravi novac donijet će radikalni proboj prema nepouzdanom i zastarjelom ekosustavu lojalnosti.

Za više infa posjetite: https://subaj.com i pročitajte njihov whitepaper

Media Contact:

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X