Sigurnost ulaganja kroz kripto fondove!

1

William Mougayar jedan je od 12 menadžera koji su pokrenuli otvaranje “kripto” fonda koji će služiti za upravljanje kriptovalutama i digitalnom imovinom, a sve će se bazirati na blockchainu.

Ovaj fond bit će jedinstven iz razloga što će sam Mougayar svima koji uđu u njega osigurati svoju stručnost i vodstvo u daljnjim koracima.

Sam Mougayar za sebe smatra da je dokazao koliko je iskusan te želi svoje znanje podijeliti s korisnicima kako se ne bi doveli u slijepe ulice i shodno tome snosili posljedice zbog svojeg neznanja.

Iza Mougayar stoji uvjerljiva prošlost od koje ćemo istaknuti objavljivanje knjige “The Business Blockchain” kao i pokretanje popularne konferencije usmjerene na digitalnu imovinu.

Mougayar je također izjavio kako će fond nastojati ulagati u široki spektar imovine koji je podržan od strane Bitcoin tehnologije.

Za početak fond će uključivati 15 kriptovaluta koje će se mijenjati na temelju Mougayarovih pogleda i naputaka.

Tri zasad, manje poznate kriptovalute steem, nexium i cofoundit bit će uključne u projekt te će svaka od njih zastupati 10% udjela u indeksu.

Na ovaj način smanjit će se rizik ulaganja za prosječne potrošače jer će njihovim kriptovalutama upravljati netko tko zna što radi te će se smanjiti rizik od gubitka.

Kako se na tržištu sve više susrećemo s novim oblicima prihvaćanja Bitcoina, otvaranje fondova koji ih podržavaju bilo je samo pitanje vremena. Mougayarov fond  želi dotaknuti investitore koji ipak imaju više iskustva s kriptovalutama nego što imaju na tradicionalnom tržištu. U ovome fondu naplaćuje se ukupna naknada od 5% za vođenje portfelja kriptovaluta.

U ovome fondu ne postoji minimalan ulog koji biste trebali uložiti stoga se na taj način želi privući manje investitore jer je moguće kupiti 0,1 Bitcoin.

Kako bi cijeli proces bio što pristupačniji, Mougayarov fond  u partnerstvu je s platformom Iconomi pa tako korisnici prvo moraju učitati svoj račun koji će prikazati koliko kriptovaluta imaju u novčaniku.  

Na taj će način investitori biti sigurniji na tržištu, smanjit će izloženost riziku, a za njih će stručno osoblje danonoćno nadzirati i analizirati situacije na tržištu i sukladno tome usmjeravati njihove investicije.

Još nemaš Bitcoine? Što čekaš? Kreni već danas!

Izvor: coindesk.com

 

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

1 Comment

  1. Pingback: Blockchain u borbi protiv kriminala! - Hrvatski Bitcoin Portal

Leave A Reply

X