Split će u svibnju biti europsko središte kriptovaluta i Web3 tehnologije 

0

BlockSplit je najveća regionalna konferencija za industriju blockchaina i kriptovaluta. Treće izdanje ove konferencije održati će od 23. do 25. svibnja u Splitu. 

Organizator konferencije, hrvatska krovna udruga za blockchain i kriptovalute – UBIK, najavljuje najveću konferenciju do sada. Očekuje se da će konferencija u Split privući više od 350 posjetitelja. 

Cilj konferencije je ubrzati rast i razvoj blockchain industrije i BlockSplit je najveća prilika za ulazak u ovu industriju pojedincima i organizacijama. Prve dvije konferencije su nadmašile očekivanja, ali po prvi puta konferencija će se održati u samom centru Splita.

Naglasak Blocksplit 3 konferencije je na kvalitetnom sadržaju, kroz radionice i predavačima koje dolaze iz cijelog svijeta, no svim se sudionicima podjednako, bili oni predavači ili posjetitelji želi omogućiti da dožive Split, taj mediteranski duh, ispijanje kave na suncu, malo mora i zabave. Kako bi se to postiglo, organizatori za glavni dio konferencije i Expo kombiniraju nekoliko lokacija, poput novo obnovljenog Hrvatskog doma i Gradskog Kazališta lutaka, te izlagačkog dijela na uvijek atraktivnim Prokurativama.

Potvrđeno je više od 30 predavača

Neki od predavača potegnuti će od Afrike i Indije do Hrvatske kako bi sudjelovali, a cijeli popis predavača pogledajte ovdje.

Agenda

Prvi dan (ponedjeljak 23.05) je rezerviran za cjelodnevne radionice vodećih stručnjaka u branši. Za sada su veliki interes polučile radionice s područja dizajna, pravne regulative te razvoja decentraliziranih aplikacija. 

Sljedeća dva dana će obilježiti predavanja i to u tolikom broju da su organizatori odlučili otvoriti 3 pozornice, dvije u Hrvatskom domu, te treću u Gradskom Kazalištu lutaka.

Priprema se nekoliko panela o najvrućim blockchain temama (defi, nft, dao, regulations, i drugi) i kao i kod predavača, radi se o međunarodno priznatim panelistima. Nekoliko zabava i još par manjih meetupova i panela će obilježiti cijeli taj zadnji tjedan u petom mjesecu. 

Tko stoji iza ove konferencije?

UBIK – udruga za blockchain i kriptovalute osnovana 2017 godine s ciljem okupljanja rastuće zajednice interesenata za ovu novu tehnologiju. Od samo početka fokus udruge je bio na organiziranju radionica i s ciljem približavanja zahtjevnih i novih tehnologija široj publici. Udruga također nastoji voditi i relevante razgovore s regulatorima kako bi se osigurao nesmetan razvoj ekosustava. 

Povodom organiziranja Block Split konferencije Predsjednik Vlaho Hrdalo je izjavio:

Vlaho Hrdalo, predsjednik udruge UBIK

“Treće izdanje BlockSplita dolazi nam u najdinamičnijem periodu blockchain industrije od njenog nastanka. Posebno mi je zadovoljstvo da je uključivanjem UBIK-a u njegovu organizaciju BlockSplit nastavio svoj razvoj započet 2018. godine. Prethodna izdanja ove konferencije predstavljaju visoko podignutu ljestvicu za koju vjerujem da je možemo i nadmaštiti. Kako su s nama i dalje oni isti ljudi koji su Block Split izvorno stvorili, konferencija u ovom izdanju predstavlja po mnogo čemu jedinstveno povezivanje Web3 zajednice jedne države. S obzirom na to da se još jednom nalazimo u predivnom Splitu u možda i najljepše doba godine, zadovoljstvo svih posjetitelja zasigurno neće izostati pogotovo kada otkrijemo imena renomiranih predavača koje dosada nismo imali prilike vidjeti niti u široj regiji.”

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X