Blockchain platforma za traženje i obavljanje poslova

0
Boon Tech je decentralizirana platforma za traženje i obavljanje poslova. Preko nje možete obavljati poslove kao što su razvoj web aplikacija, mobilnih aplikacija, dizajn, pisanje članaka, raditi prijevode te ostale poslove koji se mogu odraditi isključivo preko računala. Ovo je prva takva platforma koja je iskoristila Blockchain tehnologiju, a osim što je decentralizirana nagrađivat će tokenima ne samo one koji odrade posao već i one koji nude poslove.
Platforme kao što su Upwork, PeopleperHour i Fiverr koje služe za zapošljavanje samostalnih profesionalaca su samo u Sjedinjenim Američkim Državama zaradile više od $715 milijardi tijekom 2016-te. U SAD-u se više od 53M profesinalaca bavi takvim oblikom zarade, a značajan rast ovakvog načina zapošljavanja posljednjih nekoliko godina daje naznake da bi to moglo postati najveća revolucija u industriji zapošljavanja.

Besplatno korištenje platforme, a zauzvrat dobivate tokene

Platforma je besplatna za korištenje i svi koji je koriste će biti nagrađeni s Boon Coinom (kriptovaluta koja će se koristiti na platformi) kako bi motivirali korisnike da nastave koristiti platformu.
Kapital koji se unosi u tržište kripto valuta raste iz dana u dan, ali mnogi ne vjeruju dovoljno u Blockchain tehnologiju te ne žele riskirati i uložiti novac. Ako ste jedna od tih osoba, na ovaj način možete uz određeno vrijeme doći do kriptovaluta, a jedini resurs kojega ste potrošili bude vaše vrijeme. Ako već niste registrirajte se i isprobajte platformu ovdje.
Američka firma Boon Info Tech, koja stoji iza ove platforme, pomaže raznim startup kompanijama sa uslugama razvoja mobilnih i web aplikacija te s uslugama na području marketinga. S obzirom na njihovo iskustvo i pristup radu gdje uvijek isporučuju usluge visoke kvalitete očekuje se da će platforma biti kvalitetno napravljena te da će privući veliki broj korisnika, a samim time će se i popularnost njihovog tokena povećati.

Token baziran na Ethereum blockchain tehnologiji – BOON

Boon Coin (BOON) je token baziran na Ethereum blockchainu tehnologiji, a služit će kao valuta plaćanja na platformi Boon Tech. Kompanija trenutno ima inicijalnu ponudu valute (ICO), te postoji određeni popust za one koji se odluče investirati u ovaj projekt.
Više o kompaniji i sudjelovanju u ICO možete pronaći na www.boon.vc. Boon Tech možete pratiti na FacebookTwitter i Telegram, a whitepaper možete pročitati ovdje.
Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X