Tesla Technologies sija u Moskvi!

0

True Tesla Technologies predstavila je svoj raspon revolucionarnih tehnologija zainteresiranoj Moskovskoj publici. Zajedno s Moskovskom gospodarskom komorom, BDTG i Gildom digitalne ekonomije i Blockchain tehnologijama, stvoren je Teslin novi svijet tehnologija. Zanimljiva atmosfera u kojoj su vodeći stručnjaci raspravljali o trenutnom stanju Blockchaina u Rusiji i njezinoj budućnosti. Na tri panela, otvoreno je raspravljano o mnogim pitanjima s kojima se suočavaju. Uključujući energetski sektor i kako se održivi gospodarski rast može postići tehnologijom Blockchain danas.

Jedna vruća tema bila je tehnološki razvoj u trenutnoj klimi, s očitim pitanjima koja su postavljena. Rusija ima puno talenta, stručnosti i želje za izvrsnošću, ali nedostaje jedan element; kapitalna investicija. Kroz otvorenu komunikaciju, ova zapreka može uskoro biti uklonjena, zahvaljujući Blockchainu. Digitalne valute temelje se na Blockchainu, a time i potencijalnom logičkom rješenju, kada se uspostavi odgovarajući pravni okvir.

Čini se da je ruska vlada ozbiljno shvatila taj izazov i da je u procesu stvaranja dobrog zakona i okvira. Uredba, iako u nekim slučajevima nespretna, može se napraviti  uravnotežena i u skladu sa svim interesima zainteresiranih strana. Moguće je svjedočiti ekspanziji ICO-a širom svijeta, od kojih mnogi imaju malu ili nikakvu osnovicu. Investitori će također imati pristup određenim zaštitama kako bi izbjegli gubitke od lažnih potraživanja od strane operatora ICO-a.

Jasnoća putem komunikacije

Uredba je dobrodošla i svakako je nužna u sadašnjem dobu, ali će također odražavati duh Blockchaina. Transparentnost i odgovornost su nešto što može postojati u reguliranom okruženju Blockchaina. Nadalje, vrlo je jednostavno da vlasti sudjeluju. Drakonsko zakonodavstvo je zastarjelo i bit će manje kruto i daleko transparentnije. Blockchain je savršeno rješenje.

Ostali problem koji izazivaju zabrinutosti oko razvoja ovog sektora su potrošnja energije. Snažna računala zahtijevaju puno energije. Održive metode stvaranja energije već desetljećima dolaze, a sada počinjemo s nižim troškovima i poboljšanjem učinkovitosti. Tvrtka True Tesla Technologies predstavila je svoju revolucionarnu Hidroelektranu s kaskadom, uz druge održive alternative. Integriranje novih tehnologija pomoću Blockchaina omogućuje lako nadgledanje udaljenih postaja. Omogućavanje partnerstva i brzog tehnološkog razvoja nastavit će se gotovo odmah.

Digitalne valute, kao što je Teslacoin, koje su podržale panel u Moskvi, predstavljaju novo doba stvaranja poslovnih transakcija. Naselja se mogu graditi odmah, putem pametnih ugovora, koji se oslanjaju na Blockchain da automatski obrađuju sve procese gradske vlasti. Sve se može pratiti do svog podrijetla, tako da Blockchain predstavlja idealnu platformu za druge industrijske sektore. Održiva poljoprivreda, ribarstvo i šumarstvo mogu biti povezani i bit će zauvijek u javnom vlasništvu.

Novi oblik zamjene!

Prijenos znanja od iznimne je važnosti kada nastupe novi načini poslovanja. Tijekom razgovora o generalnim temama, edukacija svih generacija u korištenju Blockchaina, je nešto što nije učinjeno nikada prije. Razbijanje objašnjenja na najjednostavniji oblik, tako da svi mogu imati koristi i razumjeti kako ova nova tehnologija zapravo funkcionira. Digitalne valute lako se mogu usporediti kao suvremeni “barter” sustav. Neki će imati komercijalne vrijednosti, drugi će im imati humanitarne aspekte.

Krajnji korisnici moći će odabrati koje će valute kupiti, držati ili poslovati – ako su krajnji korisnici svjesni da određeni novac ima pozitivan učinak, zašto ih ne bi upotrijebili. Kovanice se mogu postaviti tako da kroz transakciju postoje i druge pogodnosti u stvarnom svijetu. To uključuje sadnju stabala, uzgoj konoplje, obrazovanje drugih i još mnogo toga. To su kovanice budućnosti, jer predstavljaju istinski održiv način življenja i poslovanja.

Budućnost je ovdje danas!

Nikola Tesla je tvrdio da posjeduje budućnost! Čini se da je 130 godina nakon svog prvog pojavljivanja u SAD-u njegov pra pra nećak Tomislav imao slične susrete u Rusiji. Svijet je vidio što se dogodilo 1888; način na koji je Tesla iskorišten i ostao bez novca. Nažalost, ova praksa je i danas prisutna, u obliku šarlatana i oportunista. Tehnologija Blockchain omogućit će iskorjenjivanje takvih praksi i donijeti transparentnost u prvi plan.

Neizbježna (r)evolucija se događa u ovom trenutku, na mnogim razinama – onom koja će omogućiti nove načine življenja, zajednice i životnog stila. Vlade će se moći usredotočiti na svoju nadležnost, dok će stanovništvo moći slobodno odabrati način na koji žive. Iako postoji puno distrakcija i nezadovoljstva, to se ne razlikuje od dot com eksplozije. Tijekom narednih mjeseci i godina Blockchain će biti nova riječ o kojoj će se pričati, osiguravajući da stanovništvo ima priliku da se otrgne od sustava koji ih vežu.

Planirano je održavanje konferencija diljem Rusije i ostatkom svijeta, počevši od Petrograda u rujnu.

VAŽNA BILJEŠKA UREDNIKA

Događaj je podržala Moskovska gospodarska komora u organizaciji BDTG i True Tesla Technologies. U Rusiji je oglašavan i promoviran lažni događaj pod nazivom Sustainatopia, na čelu s John Rosserom. True Tesla Technologies i Teslacoin bili su sponzori Sustainatopia događaja. Promaknuta je kao događaj koji se trebao dogoditi poslije svjetskog kupa, 17-21. srpnja, u Moskovskoj gospodarskoj komori i drugim prestižnim mjestima diljem Moskve.

Oko 8 dana prije zakazanog događaja, bilo je očito da John Rosser nije organizirao niti jedan događaj, već se jednostavno oslanjao na mreže kontakata za generiranje prihoda. Nakon istrage, TTT je odustao od podrške Sustainatopia, zbog dovođenja u zabludu i prijevare organizatora Johna Rossera. Zatim je nastavio promovirati reprogramirani događaj krajem rujna / početkom listopada, na pojedinim mjestima u Moskvi.

Ne postoje mjesta koja priznaju ili imaju sporazum s Sustainatopia, ili J. Rosser-om; navodni partneri i pristaše nemaju nikakvih saznanja ili su bili obmanuti. Osim toga, Rosser i dalje kontaktira druge koji promoviraju Sustainatopia događaj u Moskvi, a sada i jedan novi događaj. Dužnosnici Moskve gospodarske komore su svjesni takvog ponašanja i poduzet će odgovarajuće mjere.

Nikola Tesla je bio žrtva mnogih djela prijevare (američkih) biznismena; Danas, Tomislav Tesla je iskusio sličnu stvar. Srećom, zbog originalne ljubaznosti i podrške organizatora, bio je u mogućnosti predstaviti novu tehnologiju moskovskoj publici. U tijeku je uspostavljanje True Tesla Technologies zasebne poslovne strukture u Rusiji, kako bi započeli s radom u Rusiji.

Razumljivo je da Tesla savjetuje što više osoba o akcijama i aktivnostima ove prirode; pojedinosti korespondencije i druge žrtve ovakve prevare, dostupne su na zahtjev.

Issued by: True Tesla Technologies

Contact: Deane Thomas

E-mail : info@trueteslatechnologies.online

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X