Teslacoin ključno predavanje -Sustainatopia Moskva 2018

0

Osiguravanje tehnoloških rješenja, predstavljeno pravoj publici, ključno je za izgradnju čvrstih temelja. Posebno onoj, koja ima potencijal za nevjerojatan utjecaj na razini cijele zajedniceProgrameri Teslacoina razvijali su svoju kreaciju više od četiri godine i zaključili da je sada pravo vrijeme!

Zajednički s Tesla Technologies baziranim u Osijeku, Teslacoin će predstaviti svoju viziju tijekom ključnog govora na Sustainatopiji. Osnovana 2009., Sustainatopia ostaje jedan od vodećih događaja u svijetu za društvenu, financijsku, ekološku održivost i utjecaja, a sudionici dolaze iz više od 60 zemalja.

Događaj se sastoji od mega-konferencije i raznolikog festivala, Sustainatopia okuplja globalni ekosustav društvene, financijske i ekološke održivosti i utjecaja kao ni jedan drugi događaj.

Ovogodišnji događaj održat će se u Moskvi između 17. i 21. srpnja 2018. ,s više od 2.500 govornika od osnutka i rekordne posjete, Moskva će biti najveći svjetski događaj ikada.

Osim toga, održat će se i posebne proslave pored ovog velikog svjetskog okupljanja lidera globalnog utjecaja i održivosti. John Rosser, osnivač Sustainatopia-e, rekao je:

“Uzbuđeni smo da budemo domaćini True Tesla Technologies i Teslacoin kao glavnim partnerima Sustainatopia-je (Moskva) Global, njihova misija je savršeno usklađena s misijom Sustainatopia-je. Radujemo se održavanju izvanrednog predavanja i drugih aktivnosti zajedno s True Tesla
Technologies 19. i 20. srpnja”.

True Tesla Technologies potpisao memorandum s Teslacoin

True Tesla Technologies je nedavno potpisala memorandum o razumijevanju s Teslacoin-om, kako bi surađivali i podržavali nastojanja i misije jedni drugima. Sudjelovanje na konferenciji u ime obje organizacije biti će do strane suosnivača True Tesla Technologies, Deane Thomasa.

Budući da mu Moskva nije strana, Deane je rekao:

 

“Čast mi je što dijelimo viziju velikih umova u Moskvi. Dijeljenje naših tehnologija s globalnim utjecajnim čelnicima važan je dio putovanja. Sustainatopia nam omogućuje povezivanje s istomišljenicima na događaju koji je usredotočen na rješenja. Također imamo priliku razgovarati s potencijalnim investitorima i partnerima o pravom potencijalu Teslacoina.” 

 

Deane je završio govoreći: “Prosljeđivanje naše poruke, u svijetu usredotočenom medijima, je teško. Prilika za razgovor sa stotinama spremnih sudionika je stvaranje novih stvarnosti koje se mogu odmah primjeniti.”

Razvojni tim Teslacoina uzbuđen je što će biti zastupljen na ovom revolucionarnom događaju. Teslacoin je nedavno sponzorirao konferenciju o energetskoj znanosti i tehnologiji (ETSC), a sudjelovanje na Sustainatopiji dodatno je skladu s njihovom strategijom.

“Trenutak je savršen za uspjeh. Okupljanje inovatora, mrežera, financijera i proizvođača kako bi se osigurala održiva budućnost našeg prekrasnog planeta i ljudi.” Matt Reynolds, izvršni direktor za razvoj Teslacoina

Reynolds je u nastavku rekao: “Okupljanje pravih srca i umova za rješavanje nekih od najvećih izazova našeg vremena je najvažnije. Kao dio naše predanosti ovom cilju, obećali smo našu podršku putem ugovora s True Tesla Technologies i ESTC “, zaključio je Reynolds.

Teslacoin je digitalna valuta koja strijemi prema decentraliziranom i održivom svijetu koji podupire projekte besplatne energije i obnovljivih izvora energije.

Za sve sugestije, pitanja ili za dobivanje više informacija, javite se:

Deane Thomas, True Tesla Technologies

GSM/VIB/TEL/WUP +385 99 562 8144

Email: info@trueteslatechnoogies.online

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X