Tisuće zaintersiranih investitora za prvu svjetsku viski kriptovalutu

1

15 ožujak 2018 (Paisley, Škotska) – Nakon uspješnog lansiranja, veliki broj zainteresiranih investitora se raspituje o prvom svjetskom investicijskom fondu za viski baziranom na blockchainu.

Investitori su dobili šansu postati dio portfelja svjetski poznatog brenda viskija vrijednog 40 milijuna funti preko CaskCoin-a, nove kriptovalute lansirane u Škotskoj. CaskCoin portfelj sačinjava veliki asortiman bureta viskija, uključujući neke od najtraženijih rijetkih i starih sorta, gdje su neke u dobi starosti od 21-50 godina.

Svaki token će biti potporan od strane fizičkog vlasništva svakog bureta u CaskCoin portfelju, uskladištenog u skladištima u Škotskoj, otvarajući ovaj portfelj globalnim investitorima.

Od lansiranja CaskCoin web stranice, preko 1000 upita je stiglo od rastućeg broja potencijalnih investitora koji su zatražili “whitelisting” od strane CaskCoin projekta, a isto je potvrdio njihov operativni direktor.

“Globalni interes u ovu ponudu je veoma uzbuđujuć. Iskreno vjerujemo u stvaranje nove paradigme koja će pomaknuti poimanje ove industrije. Sa CaskCoinom, spajamo stotine godina tradicije s modernim tehnologijama kako bismo pružili jedinstvenu priliku investicije u jednog od najtraženijih viski portfelja u svijetu.” – rekao je Ricky Christie

Nastavlja: “Viski ima bogatu povijest kao sredstvo pohrane vrijednosti i medij razmjene, a mi se nadovezujemo na ove atribute uz pomoć blockchain tehnologije s našim tokenom CaskCoin”

“Scotch je najpriznatiji i najpopularniji svjetski špirit te se dokazao kao robusno i osjetno investicijsko sredstvo koje je konstantno nadmašilo ostale brendove na tržištu. CaskCoin je prvi pokušaj otvaranja naše industrije globalnoj investicijskoj bazi”

Viski će biti rukovođen kroz cijeli proces punjenja i manufakture kroz blockchain tehnologiju gdje će CaskCoin investitori moći glasati kad su najbolji trenuci punjenja, prodaje i re-investicije u portfelj.

Uz veliki raspon starih i rijetkih okusa (single malts), CaskCoin portfolio također uključuje iznimnu selekciju okusa i brendova iz svih prepoznatih destilerija i regija diljem Škotske koji su starosti of 5 do 20 godina. Mješavine okusa i miješani scotchevi nadopunjuju portfelj, a svi su također iz značajnih destilerija namijenjenih posebno za ovu svrhu.

CaskCoin inicijalna ponuda tokena (ICO) pokušat će sakupiti investiciju od 40 milijuna funti do 30. ožujka sa ukupnom alokacijom od 5.2 milijuna ERC-20 tokena gdje je svaki valuiran na £8.15.

Minimalna investicija je £30,000 s mogućnošću plaćanja u bitcoinu ili etheru. Bonusi si dostupni za investitore koji kupuju CaskCoin u prvih 10 dana prodaje.

Prema završetku ICO-a, CaskCoin tokeni će biti dostupni za trgovanje na poznatim mjenjačnicama, a detalji će biti objavljeni tokom godine.

Za više informacija, pročitajte Whitepaper ili posjetite web stranicu.

CaskCoin također možete popratiti na sljedećim kanalima:

Twitter: https://twitter.com/CaskCoin
Facebook: https://www.facebook.com/CaskCoin/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/18512040/
Telegram: https://t.me/CaskCoin
Reddit: https://www.reddit.com/r/CaskCoin/

Rick Chrisite lansira CaskCoin

Ricky Christie je dostupan za intervjue. Za više informacija kontaktirajte:

Square in the Air Communications
David Bartram

+44 (0) 20 3586 1978
david@squareintheair.com

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja. 

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

1 Comment

  1. Pingback: Tisuće zaintersiranih investitora za prvu svjetsku viski kriptovalutu - Crypto Telegraf

Leave A Reply

X