Trgujte na više kripto burzi putem jedne platforme!

0

TradeSanta, cloud-based softver za kripto trgovanje pruža znatne benefite korisnicima te im omogućuje korištenja više kripto burzi pri kupnji i prodaji kriptovaluta. Također, TradeSanta nudi inovativno sučelje za objedinjavanje računa s više kripto burzi na jednom mjestu.

Rukovoditelji TradeSanta-e tvrde da upotreba više kripto burzi znači da svakodnevni trgovci mogu dobiti pristup širem izboru kripto parova za trgovanje, dobiti širu perspektivu onoga što se događa na tržištu i čak imati koristi od arbitraže, jer se zna dogoditi da postoji razlika u cijeni između kripto burzi.

Iz TradeSanta kažu da eliminiraju nedostatke održavanja višestrukih prijava zahvaljujući intuitivnom API-ju koji omogućava sve kripto burze povezati se sa svojim cloud-based softverom. Također, korisnici dobivaju detaljne smjernice koje im pomažu da brzo i sigurno povežu svoje burzovne račune te informacije koje mogu pomoći novijim trgovcima da odluče koja bi im kripto burza mogla odgovarati.

Postavite svoj trading bot za dvije minute!

Nakon što je proces povezivanja računa s kripto burzi završen, korisnici TradeSanta softvera imaju slobodu postavljati botove zadužene za trgovanje, u roku od dvije minute. Sve što trebaju učiniti je odabrati par kriptovaluta kojim žele trgovati.

Odavde se mogu dodati strategije vezane na budućnosnice, što znači da postoji potencijal zarade bez obzira na smjer u kojem se tržište kreće. Željeni profitni ciljevi mogu se rasporediti tako da se pozicije odmah zatvaraju kada se dosegnu određene razine cijena, a korisnici se mogu pouzdati u tehničke pokazatelje, tako da se novo trgovanje automatski otvara kada su tržišni uvjeti pogodni za zaradu. Ove se strategije mogu izraditi ručno ili se, ako korisnik preferira, može pouzdati u unaprijed postavljene predloške u kojima se velik dio napornog rada obavlja za njih.

TRADESANTA JE DOSTUPNA OVDJE!

Trgovanje kriptovalutama odvija se 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, što znači da je gotovo nemoguće konstantno pratiti tržišna kretanja. Putem automatizacije koju nudi TradeSanta, kripto trgovcima se omogućava konstantno iskorištavanje prilika na kripto tržištu bez da su stalno vezani za svoje računalo ili telefon. Ovo je savršeno za korisnike koji slijede neke druge poslovne interese.

Transparentna analitika TradeSanta-e znači da trgovci u svakom trenutku mogu zatražiti temeljita izvješća o izvedbi svojih botova, zajedno s obavijestima preko Telegram platforme koja nudi trenutna upozorenja u vrijeme nestabilnosti tržišta.

Preko milijun trgovinskih naloga

Podaci iz TradeSanta pokazuju da potražnja za njihovom automatiziranom platformom konstantno raste. Više od milijun trgovinskih ugovora sklopljeno je preko njihovog softvera, a u vrijeme pisanja ovog članka, aktivno je više od 14.500 botova za trgovanje. Softver je dostupan na webu i putem aplikacija za Android i iOS uređaje. TradeSanta zajednica također broji 36.500 aktivnih korisnika.

Tvrtka nastoji pružiti jasnu strukturu cijena koja trgovcima svih pozadina omogućuje pronalazak odgovarajućeg paketa. Besplatni plan omogućuje pristup svim unaprijed postavljenim strategijama trgovanja, neograničen broj trgovačkih parova i upotrebu do dva bota istovremeno. Plaćene opcije proširuju broj robota koji su dostupni.

Međunarodno gledano, TradeSanta je nedavno predstavila podršku za svoj softver na novim jezicima, uključujući turski i portugalski. Rukovoditelji kažu da je to odgovor na lokalnu potražnju. Ova odluka dovedena je na temelju internih podataka koji sugeriraju da je zanimanje za kripto botove nedavno poraslo u Turskoj i Brazilu.

Softver podržava niz glavnih međunarodnih kripto burzi: Binance, Huobi, Upbit, HitBTC, Bitfinex i Bittrex. TradeSanta je izjavila kako će uskoro biti dostupne i platforme BitMEX i OKEx.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

This image has an empty alt attribute; its file name is cta-crobitcoin-final-1024x197.png
* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X