UBIK i CircuitMess žele osigurati prekrasan Božić djeci u domovima

0

Povodom božićnih blagdana, UBIK (Udruga za blockchain i kriptovalute) u suradnji sa CircuitMessom organizira prikupljanje sredstava za kupnju STEM uređaja štićenicima Domova za nezbrinutu djecu. Humanitarna akcija je naziva Merry Crypsmas & Happy Holi-DIY-s.

Ovim putem pozivaju se pridružite u ovogodišnjoj akciji darivanja kroz koju želimo djeci darovati taj magični trenutak znatiželje, zabave, te na kraju ponosa nakon što kroz igru ​​shvati da su naučili nešto korisno. Sve o humanitarnoj akciji možete vidjeti ovdje.

Za svaki set kupljen doniranim sredstvima, CircuitMess će pokloniti još jedan kako bi što više dobilo poklone i priliku razviti svoje znanje i kreativnost. Svaki robot je poseban elektronički set koji poučava o elektronici i lemljenju. Kažu kako će njihovi zabavni roboti svaku nezanalicu pretvoriti u elektroničku sveznalicu.

U sklopu humanitarne akcije bit će organizirano online predavanje te radionice na kojima će djeca imati priliku zaviriti u zabavan svijet elektronike i programiranja. Pomozite nam da ovaj Božić edukativne robote dostavimo u sve Domove za nezbrinutu djecu. Akcija traje od 01.12. do 22.12.2021.

Vlaho Hrdalo, predsjednik UBIK-a rekao je: “Tradicionalna UBIK-ova humanitarna akcija ove godine odvija se uz pomoć dragog partnera CircuitMess uz kojeg ćemo pokušati svako domaće dijete u Hrvatskoj za ovaj Božić uvesti u svijet STEM-a. Da bismo u tome uspjeli potreban je nezanemariv iznos koji se ipak nadamo da će naša zajednica uz podršku i ostatka ljudi dobre volje uspjeti prikupiti.”

Cilj ove akcije je prikupiti iznos od 80.000 kn koji garantira da će svako dijete u svim domovima u Hrvatskoj dobiti po jednog robota. Donirati možete u kriptovalutama ili kunama (kartičnim plaćanjem ili općom uplatnicom). Već je prikupljeno gotovo pola traženog iznosa.

Albert Gajšak, CEO CircuitMessa: “Elektronikom i robotikom sam se počeo baviti s 11 godina kada me otac odveo u Zajednicu tehničke kulture u Karlovcu. Tamo su nam dali besplatnu opremu, mentore i organizirali radionice. Tako je krenula moja priča gdje sam svaki dan visio u njihovom prostoru i spajao žice. Danas zahvaljujući tome vodim startup koji dizajnira edukacijske elektroničke uređaje koji se prodaju u preko osamdeset zemalja diljem svijeta. Nažalost, nemaju sva djeca priliku i pristup edukaciji i alatima koji će im osigurati svijetlu budućnost. Nadam se da ćemo ovom akcijom pomoći onima kojima je najpotrebnije da se zaljube u STEM kao i ja te postanu inovatori budućnosti. “

Saznajte više i upoznajte vrckaste robote ovdje

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X