Upoznajte novu decentraliziranu platformu Peur

0

Peur, decentralizirana platforma za e-trgovinu koja osigurava pouzdanost i brzinu kroz blockchain te pruža priliku svima od početnika do stručnjaka da investiraju i upravljaju svojom digitalnom imovinom, ali i da kupuju i prodaju proizvode i usluge na tržištu, uz sve to izdat će i svoju valutu koja će služiti za plaćanje putem aplikacije.

U doba digitalizacije svi smo primorani koristiti tehnologiju koja nas okružuje, a to je i e-trgovanje koje nas prati svakim korakom. Kako se vi osjećate kada trgujete na internetu? Većina korisnika unatoč visokim mjerama zaštite, ipak osjeti strah kada obavlja plaćanje jer je pitanje kome je platila i dal će dobiti to što “kupuje”.

Projekt Peur želi riješiti taj strah koji se pojavi u nama, stoga gradi pouzdanu platformu temeljenu na Ethereumu koja će biti točka na i na tržištu.

Kakva platforma stiže s projektom Peur?

Peur nije samo platforma koja se ponaša kao tržište već je i kriptovaluta kojom će se moći platiti za transakcije na raznim digitalnim platformama. Platforma će stvoriti mjesto gdje će se široki spektar kvalitetnih proizvoda moći pronaći na jednom mjestu, ali po znatno nižim cijenama jer će se posrednici isključiti iz ovog procesa.

Njezinom pojavom okoristit će se svi igrači na tržištu od krajnjih potrošača, do trgovca preko pružatelja usluga. Peur će svojim korisnicima osigurati 100% pouzdanost kroz izgradnju platforme kojoj će se vjerovati, a sve će se odvijati na blockchainu koji garantira transparentnost i brzinu te izgradnju mreže koju nitko ne može izmanipulirati.

Korisnici će dobivati benefite jer će fiat valute moći pretvoriti u kriptovalute i obrnuto koristeći samo svoje mobitele. Peur walleti bit će sigurni jer će se u procesu provjere i enkripcije koristiti više faza identifikacije od lozinka i provjere putem otiska prsta do google verifikacije te raznih barkoda.

E-trgovanje postaje naša svakodnevica i svi je koristimo, a Peur platformom koja će biti izgrađena na Ethereumu riješit će probleme nepouzdanosti sustava, visokih troškova te mnoge druge jer će sve biti vidljivo i transparentno.

Peur je kako bi cijela ova priča bila još vjerodostojnija i jača, odlučio na tržište lansirati i svoju kriptovalutu što donosi i smart contracte koji usporedno povlače dodatnu transparentnost i stabilnost.

Presale kreće od 24. travnja

Već smo spomenuli da je projekt namijenjen i početnim investitorima i onima koji se već dulje vrijeme nalaze na kripto tržištu, a PURC tokeni mogu se koristiti kao digitalna imovina kojom će se prodavati i trgovati. Tokenima će se moći i koristiti druga poduzeća da financiraju svoje ideje i iskoriste puni potencijal kriptovaluta, a PURC tokeni u pozadini imaju i standard ERC -20.

Na tržištu će se ukupno pronaći 200 milijuna tokena, dok ih je za prodaju 65% od toga, odnosno 130 milijuna. U procesu financiranja prihvaćaju se BTC, ETH, LTC i DASH.

Prodaja će se prvo odvijati kroz presale fazu:
Pre- sale: 24.04.18.-30.04.18.
Na prodaju 24 milijuna tokena
Cijena: 1 ETH = 8000 PURC

Nakon toga slijede 4 faze u kojima se mogu kupiti PURC tokeni, a što se faze finaniciranja više bliže kraju smanjivat će se i benefiti za investitore stoga ako vidite potencijal ovog projekta uključite se što ranije.

Tim koji stoji iza projekta, najavljuje da će se tokeni nakon završetka procesa prodaje pronaći na kriptoburzama u roku od 3 mjeseca.

Ako se želite uključiti u projekt koji najavljuje još lakšu e- trgovinu i financiranje projekta posjetite njihove službene stranice https://www.peur.io ili ih pronađite na Telegramu https://t.me/peurtelegram.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X