Upravljanje imovinom na Blockchainu? SwissBorg kaže da!

0

U bliskoj budućnosti, nakon što banke krenu koristiti potencijal Blockchain tehnologije, Asset Management industrija će biti potresena promjenama i transformacijama.

Bankarska industrija nije ni blizu onakva kakva bi mogla biti u ovom desetljeću digitalizacije. S jedne strane postoji velika potreba za većom transparentnosti bankarskog sustava. Dok s druge strane, snaga decentralizacije koja je došla s Blockchain tehnologijom je podcijenjena od strane većine financijskih institucija i kompanija.

Danas, SwissBorg mijenja način na koji funkcionira upravljanje imovinom i bogatstvom, korištenjem Ethereum blockchaina grade decentraliziranu autonomnu organizaciju (DAO). Nudit će sigurne financijske usluge u Švicarskoj, Kanadi i Japanu kroz blockchain platformu.

U narednih par godina, Blockchain tehnologija će biti snažna, osobito u financijskom sektoru. Povećat će kompetentnost, poboljšati usluge, dostupnost informacijama, smanjit će državne barijere i transakcijske troškove. Naša misija je izgraditi cyber banku koja nudi financijske usluge s demokratskim principima koje će biti dostupne svima bez obzira odakle su. Cyrus Fazel, direktor

Vlasnici tokena će imati pravo glasa

SwissBorg će izdati CHSB token, koji će holderima služiti kao pravo glasa oko odluka gdje će kompanija ulagati kapital. Naravno, to nije jedina prednost koju će dobiti vlasnici tokena. Kompanija najavljuje da će se prihod distribuirati svima koji posjeduju njihove tokene.

Cijela ideja oko projekta je da se krajnjim korisnicima omogući investiranje u fond, te da prema demokratskim načelima sama zajednica bita gdje će se investirati novac koji ulažu. SwissBorg će koristiti pametne algoritme kako bi savjetovali zajednicu gdje je najbolje uložiti i kako najpametnije upravljati sa svojom imovinom koju su spremni uložiti.

Bliži se SwissBorg ICO

Ova Švicarska kompanija će uskoro raditi svoj ICO preko kojega planiraju prikupiti financijska sredstva kako bi razvili ovja projekt, te kako bi razvili zajednicu koja će biti spremna koristiti njihov inovativan način upravljanja imovinom.

Moći će te im se pridružiti od 21. studenog, kada će započeti njihova prodaja tokena. Gdje će biti ponuđeno 1 000 000 000 tokena na prodaju zajednici.

Saznajte više o projektu na njihovim službenim stranicama, pročitajte njihov whitepaper ili se pridružite njihom Telegram chatu.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X