Uskoro počinje Blockchain Liberty Festival u Osijeku

0

Motivirani sa potrebom za kvalitetnim sportskim, zabavnim i edukacijskim događajima na energičnoj i atraktivnoj lokaciji u Osijeku, koja je po tradiciji regije multikulturalna, a nažalost nedostaje zanimljivog sadržaja, je dovela do organizacije Liberty festival s velikim naglaskom na blockchain.

Liberty Festival sa svojim muzičkim programom te biciklističkom utrkom kao jedinstvenim sportskim eventom koji će biti prvi takav event u svijetu na kojem će nagrade biti isplaćene u kriptovaluti TeslaCoin. Osim sportskih događaja, veliki dio festivala je fokusiran na edukaciju, pa se tako jedan dio festivala zove Empower Yourself, konferencija s jedinstvenim edukacijskim predavanjima i panel diskusijama.

Festival traje četiri dana (23-26.8.2018)

Festival počinje u četvrtak, 23.8.2018, sa konferencijom Empower Yourself na Sajamskom prostoru Pampas, a na konferenciji se mogu očekivati predavanja o tehnologiji, ljudskoj slobodi, zdravlju i sličnim temama. Bitno je napomenuti da predavanja neće biti samo na hrvatskom jeziku, već će neka također biti i na engleskom. Nakon konferencije, navečer će se u Amfiteatar u sklopu sajamskog kompleksa Pampas održati muzički koncert gdje će izvođači koristiti blockchain tehnologiju (vjerojatno na neki način za izvođenje koncerta).

Idući dan, u petak, u jutarnjim satima vas očekuje nastavak konferencije Empower Yourself, dok će navečer od 17 do 22h biti organiziran festival i radionica bajki i muzike namijenjene djeci. To će biti kombinacija edukacije, zabave i plesa 🙂 te tijekom noći (od ponoći pa nadalje) očekuje vas kod amfiteatra ponovno muzički event.

U subotu vas očekuje biciklistička utrka

U subotu, ujutro u 9 sati, započinje biciklistička utrka od 50km, od Osijeka sve do Batine, dok vas od 2 popodne ponovno čeka Empower Yourself konferencija, te navečer kao i svaki dan, uvijek se možete opustiti uz muzički program u Osječkim katakombama.

Nedjelja je ujedno i posljednji dan festivala, pa će tako na konferenciji biti okrugli stol kako bi se maksimizirao networking cijele konferencije, te vam preporučujemo da navečer posjetite posljednji muzički program, te uz veselo društvo svi skupa zatvorimo ovaj festival uz dobru atmosferu na Kopakabana beach partiju.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Bitcoin mjenjačnicu te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X