Uskoro se održava konferencija Fintech on the Block – upoznajte fintech vizionare i sudionike pitch-a

0

Ključni predstavnici na ovu konferenciju dolaze iz HSBC, Goldman Sachs, Wells Fargo, Capital One, Monzo Bank, Ripple, Abra i mnogih drugih tvrtki koje će se pronaći na jednom mjestu 27. i 28. studenog u San Franciscu.

Konferencija iza imena Fintech on the Block  (FTOB) je premijerni događaj koji spaja izvršne direktore, osnivače i vizionare s tri različita financijska gledišta. Na ovome eventu tako će se pronaći predstavnici tradicionalnog financijskog sustava, predstavnici fintech startup-ova i predstavnici najnovijeg trenda Blockchaina. Cijeli događaj prolazit će financijsko tržište kakvo poznajemo danas, dok će se zajedno s blockchain predstavnicima proći kroz kreiranje i  spajanje blockchaina u postojeći financijski sustav te će se razraditi što bi nas to moglo dočekati u skoroj budućnosti.

Tijekom dvodnevnog trajanja, ovaj će događaj pokriti nekoliko tema, od kojih su neke Teorija velikih banaka u kojoj će se sagledati kako nove tehnologije uništavaju postojeće tradicionalne bankarske sustave, zatim Fintech 2018 u kojoj se rezimiraju i sagledavaju gorući trendovi ključnih uspješnih igrača na tržištu. Kompletnu agendu programa i teme koje će se dotaknuti možete pogledati na službenim stranicama konferencije.

Uz to, FTOB će ugostiti i brojene startupove koji će imati priliku za pitchanje, a pobjednik će osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 30.000$.

Organizatori eventa trenutno nude 50% s promokodom FINTECHANDBLOCKCHAIN50 pa ako ste zainteresirani za ovu konferenciju sada je trenutak za kupnju ulaznica.

Više informacija možete pronaći na linku službenih stranica događaja.

Ili ih možete kontaktirati na email media@tokenexpo.io


Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X