Uskoro se održava konferencija Fintech on the Block – upoznajte fintech vizionare i sudionike pitch-a

0

Ključni predstavnici na ovu konferenciju dolaze iz HSBC, Goldman Sachs, Wells Fargo, Capital One, Monzo Bank, Ripple, Abra i mnogih drugih tvrtki koje će se pronaći na jednom mjestu 27. i 28. studenog u San Franciscu.

Konferencija iza imena Fintech on the Block  (FTOB) je premijerni događaj koji spaja izvršne direktore, osnivače i vizionare s tri različita financijska gledišta. Na ovome eventu tako će se pronaći predstavnici tradicionalnog financijskog sustava, predstavnici fintech startup-ova i predstavnici najnovijeg trenda Blockchaina. Cijeli događaj prolazit će financijsko tržište kakvo poznajemo danas, dok će se zajedno s blockchain predstavnicima proći kroz kreiranje i  spajanje blockchaina u postojeći financijski sustav te će se razraditi što bi nas to moglo dočekati u skoroj budućnosti.

Tijekom dvodnevnog trajanja, ovaj će događaj pokriti nekoliko tema, od kojih su neke Teorija velikih banaka u kojoj će se sagledati kako nove tehnologije uništavaju postojeće tradicionalne bankarske sustave, zatim Fintech 2018 u kojoj se rezimiraju i sagledavaju gorući trendovi ključnih uspješnih igrača na tržištu. Kompletnu agendu programa i teme koje će se dotaknuti možete pogledati na službenim stranicama konferencije.

Uz to, FTOB će ugostiti i brojene startupove koji će imati priliku za pitchanje, a pobjednik će osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 30.000$.

Organizatori eventa trenutno nude 50% s promokodom FINTECHANDBLOCKCHAIN50 pa ako ste zainteresirani za ovu konferenciju sada je trenutak za kupnju ulaznica.

Više informacija možete pronaći na linku službenih stranica događaja.

Ili ih možete kontaktirati na email [email protected]


Share.

About Author

Marina Zubić

Student of Economy interested in Blockchain and stock exchange. Analyzing crypto markets and cryptocurrency on a daily base and believe this is our future.

Leave A Reply

X