Web3 Tales u Muzeju suvremene umjetnosti okuplja svjetska imena iz Web3 industrije

0

Web3 Tales konferencija održava se 01. i 02. lipnja 2023. u Zagrebu u Muzeju suvremene umjetnosti.

Na dvodnevnoj konferenciji u organizaciji udruge Alice in Blockchains razgovarat će se o budućnosti interneta te o potencijalu i praktičnim primjenama blockchain tehnologije, decentraliziranih financija, NFT-ova, Web3 gaminga i metaversea u našoj privatnoj i poslovnoj svakodnevici.

Web3 Tales konferencija okupit će svjetske stručnjakinje i stručnjake iz Web3 industrije, iz organizacija kao što su Fireblocks, MakerDAO, Unchain, DiscoXYZ, Soulverse, Qlindo, Blockchain Game Alliance, a uz veliku podršku Base58, Blank HQ, Chainsafe, Near Balkans, Go2Digital, LAQO by Croatia osiguranje, Infobipa, LostHex, Size, Neuralaba te brojnih drugih.

Uz fokus na najnovije svjetske trendove iz industrije, ono što ovu konferenciju čini jedinstvenom je i činjenica da ju organizira 100% ženski volonterski tim članica udruge Alice in Blockchains, a cilj im je osigurati da vodeću riječ na konferenciji imaju žene.

U sklopu konferencije održat će se NFT izložba u pod nazivom “Techno Healing – Finding Resilience and Well-Being in a Digital World” koja se otvara 31. svibnja 2023. godine u Muzeju suvremene umjetnosti u 19 sati.

Izložba će nakon konferencije biti otvorena i besplatna za javnost na sjeverozapadnom platou Muzeja suvremene umjetnosti. 

Na izložbi “Techno healing-Finding Resilience and Well-Being in a Digital World” će  umjetnice iz cijelog svijeta predstaviti radove koje istražuju teme feminizma u digitalnom dobu. 

Konferenciju će otvoriti Magda Milas, predsjednica udruge Alice in Blockchains nakon čega slijede predavanja i Keynote predavanje.

Hodogram konferencije možete pronaći na poveznici: https://web3tales.io/

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X