Zadnji dani popusta na Blockchain & Bitcoin konferenciju u Stockholmu

0

Blockchain & Bitcoin konferencija održat će se u Švedskoj u gradu Stockholm 11. rujna 2018.-te.

Cilj konferencije jest okupiti internacionalnu poslovnu zajednicu kako bi mogli podijeliti svoje iskustvo i integrirati ga u blockchain i kriptovalute. Na konferenciji će se raspravljati o problemima blockchain industrije te mogućim rješenjima.

Predavači na ovoj konferenciji bit će svjetski poznati Blockchain stručnjaci, predstavnici vlade, investitori, poduzetnici, odvjetnici i developeri.

Na konferenciji će se dotaknuti razne teme, a neke od njih su:
# Blockchain u raznim sektorima: energetskoj industriji, nekretninama, novinarstvu itd.
# Zakonske regulacije blockchaina
# Zakonske regulacije ICO-ova
# Primjena tokena

Ljetni popust! Cijene karata jeftinije za €90

Blockchain & Bitcoin konferencija pripremila je vruće popuste na cijene karata, pa se tako i karte sada mogu pronaći po cijeni jeftinijoj za €90 po karti.

Da bi ostvarili ovu pogodnost sve što trebate učini jest otići na stranicu za registraciju i upisati promo kod SUMMERBTC i karta je vaša za €90 manje nego regularno. Ukoliko ste zainteresirani požurite jer ova posebna ponuda vrijedi do 31. kolovoza 2018.-te.

Redovna cijena karata je €240, dok je cijena s popustom €150.

Ova konferencija kontinuirano nudi prikladan popust i za studente pa su tako cijene karata za njih od €50, a svoj studentski status trebat ćete dokazati valjanom studentskom iskaznicom na samom ulazu.

Organizator ovog događaja je Smile-Expo International Company koja broji organizaciju mnogobrojnih uspješnih događaja povezanih uz kripto tržište.

Više informacija o događaju možete pronać i na sljedećem linku.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X