Zangll dovodi revoluciju na tržište iznajmljivanja apartmana

0

Danas vam predstavljamo Zangll, platformu koja će značajno promijeniti budućnost iznajmljivanja apartmana pomoću Blockchain tehnologije.

Platforme za rentanje apartmana dostupne trenutno na tržištu su dovoljno dobre, no sada dolazi konkurent koji želi ovu uslugu podiči na sasvim drugačiju razinu. Zangll povezuje avanturiste i putnike s vlasnicima apartmana te im omogućuje plaćanje pomoću kripto tokena ZNGL čime bi izbjegli nepotrebne naknade i troškove. Cijela platforma je bazirana na Ethereum decentraliziranom blockchainu i tako koristi siguran i transparentan sustav plaćanja.

Njihova popularnost je bazirana na različitim uslugama koje nudi. Danas se naknade za privremeno iznajmljivanje prostora kreću između 15 i 20%. Zangll je prva decentralizirana P2P (per to per) platforma na tržištu iznajmljivanja apartmana na kratko vrijeme, a uzimaju naknadu od svega 0.45%. To je sve, nema skrivenih troškova.

Tim ima vrlo ambiciozne planove

Uz sve navedeno, Zangll će također nuditi prednosti kao što su: instantne naplate po cijelome svijetu, korištenje pametnih ugovora, besplatno dodavanje apartmana, sistem ocjenjivanja kojega nije moguće promijeniti, transparentnost… Sve navedeno će Zangll učiniti brendom broj #1 na tržištu kratkoročnih iznajmljivanja apartmana.

Istraživanjem tržišta su došli do određenih zaključaka, te predviđaju 5 milijuna dolara prihoda tijekom 2018-te s akviziranih 1800 korisnika. Tijekom 2019 su im ambicije mnogo veće, a platforma će biti već puno stabilnija te očekuju 18 000 korisnika i 50 milijuna dolara prihoda. Dok za 2020-tu očekuju 180 000 korisnika i prihode veće od 500 milijuna dolara. Naravno to sve nije moguće postići samo s iznajmljivanjem apartmana, te se tako planiraju proširiti i na iznajmljivanje jahti, aviona, vozila za golf itd.. Kako sami vole reći, doslovno je samo nebo granica.

Prodajom tokena planiraju prikupiti $30M

Tijekom prodaje tokena, 200 000 000 ZNGL tokena će biti kreirano, a od toga 140 000 000 tokena će biti distribuirano nakon javne prodaje tokena, koja je planirana iduće godine. Tokeni će biti na prodaju u protuvrijednosti $0.27, a tijekom prodaje tokena planiraju prikupiti 30 milijuna dolara. Cijena tokena će rasti paralelno s akviziranjem novih korisnika i povećavanjem apartmana koji će biti dodani na platformu jer će svi oni morati koristiti njihovu mjenjačnicu preko koje će se izvršavati sva plaćanja. Da bi se osigurali od monopola nad ZNGL tokenima, Zangll će limitirati prodaju tokena, te će svaki pojedinac moći kupiti maksimalno 3 milijuna tokena.

Oni koji se odluče investirati u ovu platformu će dobiti značajne bonuse prema idućoj strukturi:

  • Prvi sat                     35%
  • Prvih 24 sata            30%
  • Narednih 24 sata      25%
  • Prvi tjedan                20%
  • Drugi tjedan             15%
  • Treći tjedan              10%
  • Četvrti tjedan            5%
Pratite aktivnosti oko ovoga impresivnog projekta na Telegram chatu, te se pretplatite na njihovu email listu na službenoj web stranici zangll.io i pročitajte njihov whitepaper.
Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X