Zašto ne bi bili plaćeni za izradu tehničkih i fundamentalnih analiza?

0
Mnogi od nas trguju s kripto valutama na dnevnoj ili tjednoj bazi, nažalost većina nas treba raditi detaljne fundamentalne i tehničke analize kako bi mogli donijeti najbolje odluke i ne napraviti krivi korak.
Iako to na prvu izgleda jednostavno i ljudi misle da je mali utrošak vremena, to naime nije tako. Analize uzmu jako puno vremena, i da bi se neka napravila kvalitetno potrebno je utrošiti i nekoliko sati da bi mogli donesti neki zaključak. Za one koje zanima kako mi s portala analiziramo blockchain projekta, pročitajte naš vodić kako analizirati kriptovalute, ICO projekte i njihovo kretanje na tržištu.

Analize uzimaju puno vremena

Većina nas traži več gotove analize, recimo one na Tradingview platformi. Tako pokušavamo skratiti vrijeme koje je potrebno uložiti u analizu, te proučavamo tuđe analize ne bismo li dobili neku ideju i predikciju što bi se moglo dogoditi s cijenom nekog tokena.
Čak i ako nađemo neku analizu za koju mislimo da ima smisla, to nije dovoljno. Potrebno je i pogledati github profil od projekta, njihovu telegram grupu, slack kanal, twitter i ostale profile kako bi dobili ideju što se događa s projektom. Osobito ako gledamo na dugoročniji ulog.

Zašto bi to radili besplatno?

S druge strane mnogi od nas koji radimo tehničke i fundamentalne analize, radimo ih u pravilu samo za sebe. Naravno među nama ima i onih koji ih dijele okolo, no nema baš nekog mjesta gdje bi mogli za taj posao dobiti nekakvu naknadu i samim time dobiti priliku da se tome posvetimo puno radno vrijeme. Jednostavno, nije lagano to raditi navečer nakon posla ili vikendom te puno prilika promakne zbog nedostatka vremena.
Nedavno smo objavili jedan press release o platformi koja želi omogućiti upravo ovo što je gore navedeno, konkretno mislim na Otcrit platformu. Iako je to samo jedan press release, tijekom objave istog smo shvatili da taj projekt i takva platforma stvarno mogu omogućiti ono što svi želimo, da budemo plaćeni za svoje analize.

Otcrit – platforma koja nudi analize i plaća onima koji ih rade

Otcrit gradi zajednicu istraživača, tradera i investitora koji će dobiti priliku podijeliti svoje znanje te time profitirati od njega. Svi članovi će na jednom mjestu imati pristup širokom spektru dubokih tehničkih analiza i reporta. Osim toga će na platformi moći unajmiti nekoga tko ima visoke ocjene da za njih napravi nekakvu analizu. Osim zajednice, kompanije će u startu imati tim stručnjaka zaposlenih na puno radno vrijeme koji će raditi na kvalitetnim i detaljnim analizama te ih dijeliti s korisnicima platforme.
Platforma akumulira veliku bazu podataka s projektima i timovima, gdje će bilo tko moći vidjeti za specifične projekte koji su developeri bili u njih uključeni. Projektima, koji će biti optuženi da daju netočne informacije, će se napraviti detaljna analiza njihovih službenih dokumenata kako bi se potvrdile ili opovrgnule optužbe. Tim koji stoji iza ove platforme je objavio BETA verziju već početkom ovoga mjeseca, prije nego je pre-sale njihove ponude tokena uopće započeo.

Uspiju li razviti što su naumili, moglo bi svima biti korisno

Prema njihovom roadmapu, nakon trenutnog pre-salea planiraju zaposliti 10 experata koji će pisati analize. Već sada su neke analize dostupne na njihovoj BETA platformi, a nakon presalea možemo očekivati puno više. Pitanje je koliko dugo će im trebati da ova platforma dođe u produkciju i omogući nam da budemo plaćeni za svoje analize, no može se očekivati skoro povećanje reporta koji se tamo nalaze.

Nebitno hoće li uspjeti završiti ICO i napraviti platformu, jedno je bitno, a to je da bi takva platforma sigurno bila korisna. Ne samo da bi se mogli posvetiti pisanju analiza već bi s time mogli educirati i druge koji čitaju naše analize, a samim time bi se smanjilo ulaganje u scamove i prevare.

Dolaskom novih investitora koji se opeku jer ulože u ponzi scheme i scamove, dolaze i skandalozni medijski natpisi koji samo odbijaju ljude od kripta, a samim time cijelo tržište pati. Kada bi postojalo mjesto gdje bi novi investitori dolazili, a odmah imali dostupne analize ICO-va i projekata, sigurno se to ne bi događalo u ovome omjeru kako je to sada.

Osim ovog projekta, postoje još neki projekti koji pokušavaju napraviti sličnu platformu, a mi se nadamo da će neka od njih uskoro ugledati svjetlo dana. Do tada, pogledajte naš vodič “kako analizirati kriptovalute, ICO projekte i njihovo kretanje na tržištu” i uložite u vrijedne projekte.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

“Telegram"

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X