Otcrit radi na platformi za trgovanje koja će u fokusu imati detaljne analize tokena

2

Novi europski startup preuzima potreban pristup kada govorimo o evaluacijama blockchain baziranim projektima. Nova kripto ekonomija je u nepredvidljivom porastu, ali najveći problem ove industrije je u nedostatku transparentnosti i autentičnosti informacija kod takvih projekata.

Radit će se detaljne analize blockchain projekata

Otcrit gradi zajednicu istraživača, tradera i investitora koji će dobiti priliku podijeliti svoje znanje te time profitirati od njega. Svi članovi će na jednom mjestu imati pristup širokom spektru dubokih tehničkih analiza i reporta. Osim toga će na platformi moći unajmiti nekoga tko ima visoke ocjene da za njih napravi nekakvu analizu. Osim zajednice, kompanije će u startu imati tim stručnjaka zaposlenih na puno radno vrijeme koji će raditi na kvalitetnim i detaljnim analizama te ih dijeliti s korisnicima platforme.

Platforma akumulira veliku bazu podataka s projektima i timovima, gdje će bilo tko moći vidjeti za specifične projekte koji su developeri bili u njih uključeni. Projektima, koji će biti optuženi da daju netočne informacije, će se napraviti detaljna analiza njihovih službenih dokumenata kako bi se potvrdile ili opovrgnule optužbe. Tim koji stoji iza ove platforme je objavio BETA verziju već početkom ovoga mjeseca, prije nego je pre-sale njihove ponude tokena uopće započeo.

Dodavanje tokena će ovisiti o kvaliteti projekta

Oni tokeni koji će dobiti visoke ocjene od strane Otcrit eksperata, te koji će glasanjem biti odabrani od strane zajednice će biti dodani na njihovoj naprednoj kripto burzi – Otcritex. Za razliku od ostalih burzi koje traže malo bogatstvo da bi dodale neki novi token, Otcritex će takve projekte dodavati na svoju burzu potpuno besplatno.

Otcrit će objaviti kalendar događaja i newsfeed na svojoj kripto burzi, gdje će informirati sve koji trguju o nadolazećim događajima koji bi mogli utjecati na cijenu nekog tokena. Tako će dobiti priliku da svojim korisnicima omoguće da donesu najbolje moguće odluke pri trgovanju, prema real-time podacima koji su im prezentirani. Platforma ima u fokusu olakšavanje kupovine digitalnih valuta po fiksnim cijenama za međunarodne uplate.

Profit će se distribuirat holderima u ETHu

Digitalne valute dostupne za međunarodno trgovanje će biti listane prema Otcrid Top 100 indexu – sofisticirani indeks kriptovaluta koji će sadržavati samo valute koje su aktivno razvijaju, istražene su i imaju podršku zajednice. Isto će se odnositi na dodavanje tokena na burzu, gdje će Otcrit podijeliti 5% svog profita među listanim projektima koji će postići svoje ciljeve na roadmapu. Drugih 10% profita, koji dolazi od naknada pri trgovanju, pretplatnika i drugih usluga će se distribuirati među holderima OTC tokena. A ta nagrada će se distribuirati na tjednoj bazi u kripto valutu Ethereum (ETH). Uz to će tim koji stoji iza Otcrit platforme objaviti oglašavački program na kojem će moći zarađivati oni koji kreiraju sadržaj na platformi, ali i oni koji holdaju OTC tokene.

Sa svim ovim informacijama, dostupnim na platformi i na kripto burzi, Otcrit bi mogao podići trgovanje kriptovalutama na sasvim novu razinu.

Otcrit će omogućiti investitorima da dobiju pravovremeno informacije na temelju kojih će donositi bolje odluke, a ako želite imati ovu mogućnost, posjetite njihov službeni web na https://otcrit.org/ i isprobajte njihovu BETA verziju platforme na http://platform.otcrit.org/. Uz to pridružite se njihovom telegram kanalu i saznajte više informacija čim ih objave.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

2 Comments

  1. Pingback: Zašto ne bi bili plaćeni za izradu tehničkih i fundamentalnih analiza? - Hrvatski Bitcoin Portal

  2. Pingback: Zašto ne bi bili plaćeni za izradu tehničkih i fundamentalnih analiza? - CryptoTelegraf

Leave A Reply

X