27. Ekonomski Forum u Krynici, Poljska

0

27. Ekonomski Forum održavat će se u periodu of 5. do 7. rujna 2017 u Krynica-Zdroj, Poljska. Svake godine na ovom forumu sudjeluje preko 3000 gostiju i uzvanika iz cijele Europe, Azije i Sjeverne Amerike. Prošlogodišnji 26. Forum bio je posjećen s preko 3500 gostiju iz 60 zemalja, a među njima su predsjednici, premijeri, šefovi globalnih korporacija i drugi.

Od 1992., Ekonomski Forum je bio događaj na kojem su se vodile diskusije o ključnim problemima i izazovima u regiji. Pitanja sigurnosti, financijska kriza, nezaposlenost, Brexit, imigracija – sve su ovo veliki izazovi s kojima se danas susreće EU. Jedno od najbitnijih pitanja ovogodišnjeg foruma će biti relacija i odnosi između država blisko asociranih s EU kao što su Moldavija, Gruzija i Ukrajina.

Ova godina će biti obilježena s parlamentarnim izborima u UK, Francuskoj, Njemačkoj, Norveškoj, Nizozemskoj i Češkoj. Sudionici na forumu će diskutirati kako će “preslagivanja moći” u tim državama utjecati na međunarodne odnose.

Krynica Ekonomski Forum je isto događaj na kojem će se debatirati makroekonomska pitanja, poslovanje i menadžment, inovacija, zdravstvo ali i financijska industrija. Jedan dio cijelog foruma posvećen je izranjajućim pitanjima i tehnologiji oko blockchaina. Luka Klancir, jedan od suosnivača Hrvatskog Bitcoin Portala, koji je ujedno i partner na ovom projektu, sudjelovat će na panelu pod nazivom “How can Bitcoin and Blockchain Redefine Banking” gdje će se razgovarati o temama ove inovativne tehnologije, utjecaju na financijski sektor i njezinim potencijalima.

Kyrnica Ekonomski Forum je organiziran od strane Varšavskog instituta za istočne studije. Za više informacija i sudjelovanje na forumu, posjetite www.forum-ekonomiczne.pl 

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X