27. Ekonomski Forum u Krynici, Poljska

0

27. Ekonomski Forum održavat će se u periodu of 5. do 7. rujna 2017 u Krynica-Zdroj, Poljska. Svake godine na ovom forumu sudjeluje preko 3000 gostiju i uzvanika iz cijele Europe, Azije i Sjeverne Amerike. Prošlogodišnji 26. Forum bio je posjećen s preko 3500 gostiju iz 60 zemalja, a među njima su predsjednici, premijeri, šefovi globalnih korporacija i drugi.

Od 1992., Ekonomski Forum je bio događaj na kojem su se vodile diskusije o ključnim problemima i izazovima u regiji. Pitanja sigurnosti, financijska kriza, nezaposlenost, Brexit, imigracija – sve su ovo veliki izazovi s kojima se danas susreće EU. Jedno od najbitnijih pitanja ovogodišnjeg foruma će biti relacija i odnosi između država blisko asociranih s EU kao što su Moldavija, Gruzija i Ukrajina.

Ova godina će biti obilježena s parlamentarnim izborima u UK, Francuskoj, Njemačkoj, Norveškoj, Nizozemskoj i Češkoj. Sudionici na forumu će diskutirati kako će “preslagivanja moći” u tim državama utjecati na međunarodne odnose.

Krynica Ekonomski Forum je isto događaj na kojem će se debatirati makroekonomska pitanja, poslovanje i menadžment, inovacija, zdravstvo ali i financijska industrija. Jedan dio cijelog foruma posvećen je izranjajućim pitanjima i tehnologiji oko blockchaina. Luka Klancir, jedan od suosnivača Hrvatskog Bitcoin Portala, koji je ujedno i partner na ovom projektu, sudjelovat će na panelu pod nazivom “How can Bitcoin and Blockchain Redefine Banking” gdje će se razgovarati o temama ove inovativne tehnologije, utjecaju na financijski sektor i njezinim potencijalima.

Kyrnica Ekonomski Forum je organiziran od strane Varšavskog instituta za istočne studije. Za više informacija i sudjelovanje na forumu, posjetite www.forum-ekonomiczne.pl 

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently I’m most occupied with Blockchains and Crypto where I’m striving to build a great community around this great thing. Bitcoin is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet and World Wide Web in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: [email protected]

Leave A Reply