Analiza NEO/USD za dan 22.4.2018.

0

NEO je kineska blockchain platforma koja je započela s radom 2014. godine. Cilj NEO-a je stvoriti okružje pametne ekonomije kroz 3 glavne okosnice projekta: digitalna imovina, digitalni identitet i pametni ugovori.

Digitalna imovina je prva, u tome području NEO pruža registriranim korisnicima mogućnost trgovanja i razmjene različite imovine. Preko ovog blockchain projekta moguće je vršiti evidenciju fizičke imovine u digitalnome obliku te tako njome i trgovati. Povezivanje digitalne i fizičke imovine s vlasnikom je moguće upravo kroz digitalni identitet koji je druga važna stavka projekta. NEO promiče kulturu infrastrukture javnih “ključeva” koja je implementirana u njihov blockchain. Također jedan od razloga prihvaćenosti NEO-a od strane kineske vlade je KYC i AML protokoli koji sprečavaju kriminalne aktivnosti na tom blockchain-u.

Svi znamo o kineskim restrikcijama u sferi ICO-ova te se trenutno kineski ICO-evi mogu izvršavati jedino preko NEO platforme (NEP5 tokeni). To je samo jedan od pozitivnih faktora prema kojima predviđamo uspješnost projekta u budućnosti. Trenutno je u opticaju 20 NEP5 tokena. Apex (CPX) jedan je od novijih projekata u koji je uložio i sam NEO, smatram da je Apex odličan projekt te biste trebali izdvojiti vrijeme za proučavanje. Potencijalni uspjeh Apex-a trebao bi povećati i cijenu NEO-a zbog pairinga (NEO/CPX) preko kojeg se trenutno obavlja oko 85% transakcija.

Ukoliko Vas zanima više o samom NEO-u, čekirajte prijašnji članak Hrvatskog bitcoin portala u kojemu je projekt dublje objašnjen.

Navedena analiza prikazana je na grafu, a daljni razvoj analize NEO-a te rasplet trenutne bulls/bears borbe možete pratiti na dolje navedenom linkovima. Sva pitanja putem tradingviewa su dobrodošla!

Valna analiza: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSD/DEvCRvyN-NEOUSD-analysis/

Navedena analiza nije financijski savjet, predstavlja naše viđenje trenutne situacije na tržištu. Sami podnosite odgovornost za vlastita ulaganja! Hrvatski Bitcoin portal i autori članka nisu odgovorni, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. 

Share.

About Author

Moja strast prema kripto svijetu rezultirala je promjenom fokusa sa tradicionalnih financijskih tržišta iz razloga što kripto svijet, potaknut inovativnim projektima, nudi izvrsnu priliku za praćenje veoma dinamičnih aktivnosti, uz jedinstvenu priliku za analitičare željne proučavanja prednosti i nedostataka revolucionarnih promjena koje se događaju unutar financijskog sustava. Htjeli ili ne, blockchain tehnologija ulazi polako, ali sigurno u sve aspekte modernog poslovanja.

Leave A Reply

X