Australska platforma za trgovanje kripto valutama Blockbid lansirala ICO

0

Kriptovalute su se raspršile po sceni, mnogi investitori postaju frustrirani jer trebaju koristiti različite platforme kako bi trgovali s raznim valutama. Da bi mogli trgovati potrebno je imati račune na nekoliko većih platformi. Blockbid dolazi s ultra sigurnom platformom na kojoj će biti moguće trgovati s gotovo svim valutama.

Australska firma o kojoj smo nedavno pisali, radi na novoj platformi za trgovanje kriptovalutama. Nedavno su najavila da će beta verzija platforme biti dostupna već krajem ove godine.

Blockbid je firma koja se bavi razvojem aplikacija, a njezini članovi tima sumirano imaju više od 150 godina radnog iskustva. Iskustvo koje ovaj tim ima im daju kredibilitet, a ako uzmemo u obzir da njihov tim osim razvoja aplikacija ima iskustva u burzama i dionicama ne možemo očekivati prosječan proizvod. Najavljuju kako će njihova platforma biti dizajnirana tako da bude jednostavna za korištenje krajnjem korisniku. Navodno će sučelje imati dodirnih točaka s Facebookom, Netflixom i Dropboxom, dok će arhitektura sustava biti dizajnirana prema uzoru na PayPal, eBay te LinkedIn.

“Blockbid je stvoren kako bi korisnicima koji trguju kriptovalutama pomogao u rješavanju tri glavna problema: potrebu za prijavom i održavanjem korisničkih računa na nekoliko različitih exchange platformi, otežano upravljanje sredstvima kada su ona distribuirana na nekoliko (potencijalno nesigurnih) platformi i izgubljene prilike za ulaganje uzrokovane čekanjem na prijenos sredstava između različitih platformi” Emma Hoffman, voditeljica marketinga u Blockbidu

Blockbid ICO je krenuo!

Njihov ICO s kojim će pokušati prikupiti sredstva od ranih investitora je krenuo danas, 22.10.2017 gdje za 1 ETH možete dobiti 300 blockcbid tokena. Kao dodatna prednost, oni koji ulože u njih tijekom ICO-a, biti će oslobođeni plaćanja naknade od 0.1% u prvoj godini trgovanja, odnosno 100% discount, a ostale godine će moći trgovati s popustom od 50%. Također, rani investitori će dobiti 8 do 20% više tokena.

Više o kompaniji, sudjelovanje u ICO te prijavu za rani pristup i beta testiranje možete pronaći na www.blockbid.com.au. Blockbid možete pratiti na FacebookTwitter i Telegram, a whitepaper možete pročitati ovdje.

O Blockbidu

 Blockbid je ultra sigurna platforma za trgovanje kriptovalutama koja svojim korisnicima omogućava trgovanje većinom dostupnih kriptovaluta na jednom mjestu, sa samo jednim korisničkim računom. Blockbid je u potpunosti usklađen s međunarodnim i australskim zakonima o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma, nudi iznimno niske naknade i radi na najbržoj svjetskoj exchange mreži kako bi svojim korisnicima osigurao brzinu, jednostavnost i pouzdanost. Blockbid tim čine vodeći stručnjaci i brokeri iz područja ASX trgovanja, blockchain tehnologije, pravni savjetnici i istraživači tržišta dionica.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X