Ultra siguran sustav za trgovanje kriptovalutama Blockbid

1

Blockbid je najavio datum objave svoje inovativne platforme za trgovanje kriptovalutama. Njihov, ultra siguran sustav za trgovanje kriptovalutama Blockbid bit će dostupan već početkom 2018.

Blockbid Pty. Ltd. iz Australije najavio je lansiranje nove “ultra-sigurne” platforme za trgovanje valutama već početkom 2018., ali investitori ne moraju čekati toliko jer Initial Coin Offering (ICO) službeno počinje već 22. Listopada 2017. Ovaj jedinstveni exchange prvi je u potpunosti usklađen s australskim pravnim okvirom (AML/CTF smjernicama za sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma) i namjerava radikalno pojednostaviti trgovanje kriptovalutama na jednoj platformi.

Blockbid je baziran na Ethereum blockchainu, a Blockbid tokeni bit će ponuđeni po ICO cijeni od 1 Ethera za 300 tokena, bez provizije. Za svaki token kupljen kroz ICO bit će moguće ostvariti značajan popust. Tokeni će biti iskoristivi za trgovanje u vremenskom okviru od 30 minuta s mogućnošću produživanja. Investitori koji ulože u Blockbid u ranoj fazi moći će ostvariti bonus od 8% do 20%!

Jednostavnije trgovanje kriptovalutama

Blockbid platforma za trgovanje rješava problem upravljanja sredstvima disperziranim na nekoliko exchange platformi. Umjesto korištenja nekoliko sustava i održavanja nekoliko korisničkih računa korisnici će moći upravljati kupovinom i prodajom kriptovaluta kroz jedan sustav, bez čekanja na prijenos sredstava između platformi.

“Blockbid je stvoren kako bi korisnicima koji trguju kriptovalutama pomogao u rješavanju tri glavna problema: potrebu za prijavom i održavanjem korisničkih računa na nekoliko različitih exchange platformi, otežano upravljanje sredstvima kada su ona distribuirana na nekoliko (potencijalno nesigurnih) platformi i izgubljene prilike za ulaganje uzrokovane čekanjem na prijenos sredstava između različitih platformi” Emma Hoffman, voditeljica marketinga u Blockbidu

Blockbid platforma dizajnirana je za rast!

Korisnici će moći trgovati većinom dostupnih kriptovaluta, uz minimalne naknade i osiguranje kripto imovine protiv potencijalnih cyber napada. Ova skalabilna platforma može postići kapacitet od gotovo 1 milijun transakcija u sekundi, a sredstva potrebna za daljnji razvoj i rast nastoje osigurati kroz nadolazeći ICO.

Rad Blockbid platforme u potpunosti je usklađen sa smjernicama australske agencije za financije (Australian Financial Services License guidelines) i zakonima protiv pranja novca i financiranja terorizma (Anti-Money Laundering and Counter-Terrorism Financing Act of 2006). Blockbid primjenjuje međunarodne najbolje prakse s ciljem otkrivanja malicioznih aktivnosti u Australiji, što osigurava sigurnost platforme tijekom daljnjeg rasta.

Zašto Blockbid?

Blockbid platforma radi na najbržoj svjetskoj exchange mreži koja izravno povezuje 180 lokacija na 5 kontinenata. Intuitivno korisničko sučelje razvijeno je po uzoru na Facebook, Netflix i Dropbox kako bi bilo jednostavno i razumljivo svim korisnicima, dok je pozadinski sustav razvijen po uzoru na PayPal, eBay i LinkedIn kako bi osigurao performanse i sigurnost.

Sredstva prikupljena kroz ICO koji počinje 22. listopada bit će uložena u daljnji razvoj i rast platforme koja počinje s radom početkom 2018. Očekuje se i razvoj sustava plaćanja integriranog s digitalnim novčanikom (eng. in-wallet payment platform) koji će korisnicima omogućiti pristup sredstvima bez obzira na lokaciju i vrijeme.

Tržišna potražnja – Prošlost i budućnost

Ukupna tržišna vrijednost ove industrije u samo godinu dana narasla je s 11,3 milijardi američkih dolara na 120 milijardi američkih dolara (s najvišom postignutom vrijednosti od 180 milijardi američkih dolara) što je rast od nevjerojatnih 1265%! Broj novih korisnika narastao je za 600% u zadnja 4 mjeseca s prosjekom od 2500 novih registracija dnevno.

Blockbid nastoji iskoristiti popularnost blockchain tehnologije i spremnost financijskih institucija na testiranje i integraciju iste te privući investitore različitih profila i s različitih tržišta. Uz to, Blockbid računa na sve veću prihvaćenost kriptovaluta u svijetu internet trgovina. Do sada je gotovo 1% populacije investiralo u kriptovalute, što ostavlja još mnogo prostora za rast i razvoj.

Više o kompaniji, sudjelovanje u ICO te prijavu za rani pristup i beta testiranje možete pronaći na www.blockbid.com.au. Blockbid možete pratiti na Facebook, Twitter i Telegram, a whitepaper možete pročitati ovdje.

O Blockbidu

Blockbid je ultra sigurna platforma za trgovanje kriptovalutama koja svojim korisnicima omogućava trgovanje većinom dostupnih kriptovaluta na jednom mjestu, sa samo jednim korisničkim računom. Blockbid je u potpunosti usklađen s međunarodnim i australskim zakonima o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma, nudi iznimno niske naknade i radi na najbržoj svjetskoj exchange mreži kako bi svojim korisnicima osigurao brzinu, jednostavnost i pouzdanost. Blockbid tim čine vodeći stručnjaci i brokeri iz područja ASX trgovanja, blockchain tehnologije, pravni savjetnici i istraživači tržišta dionica.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

1 Comment

  1. Pingback: Australska platforma za trgovanje kripto valutama Blockbid lansirala ICO - Hrvatski Bitcoin Portal

Leave A Reply

X