Battlecoin

0

Hladan dan? Ne znate što biste sa sobom i ne izlazi vam se iz kuće? Zašto ne zaigrati Battlecoin? Battlecoin je domaća online multiplayer igra bazirana na igri Atomic Bomberman. Cilj je raznijeti protivnike te ostati posljednji preživjeli. Sudionici mogu uložiti male svote bitcoina na partiju te pobjednik odnosi sve. Poslužitelji postoje na nekoliko lokacija u svijetu kako bi igračima pružili što bolje uvjete igranja.

Autor igre, koji je želio ostati anoniman, kaže da je ovo tek prva igra takvog tipa koja ujedno služi i kao test. U budućnosti želi razviti slične koje bi također omogućivale zaradu bitcoina.

Na upit kako se upoznao s bitcoinom autor igre kaže kako je prije nekoliko godina pročitao originalni rad te se zainresirao.

Svidjela mi se ideja i svidio mi se čudni diy (do it yourself) community

Kroz godine je radio na raznim projektima vezanim uz bitcoin, što svojima, što tuđima.

Moja interakcija s novcem više nije stari debeli komercijalni entitet koji mi zapravo želi uzeti taj novac, nego algoritam.

Veselimo se budućim bitcoin projektima.

Share.

About Author

Master's degree in information and communication technology. Currently working as software developer at Ericsson Nikola Tesla. Interested in the future of technology. Bitcoin enthusiast.

Leave A Reply

X