Bitcoin pionir Charlie Shrem postao savjetnik slovenskog InsurePala

0

Susjedi iz Slovenije koji su zatvorili pre-sale od 12 milijuna dolara, InsurePal, donose nekoliko novosti prije lansiranja ICO-a, koji započinje za nekoliko dana.

InsurePal izaziva globalno osiguravajuće tržište vrijedno 7 trilijuna američkih dolara sa svojom distribuiranom platformom. Primjenom mogućnosti blockchaina, uvode potpuno novi model odabira rizika, vođen znanosti i društvenim dokazima, a ne spekulacijama. Njihova mreža koristi peer-to-peer preporuke za poboljšavanje segmentacije, smanjenje troškova i poticanja svojih korisnika.

Već smo pisali o ovome projektu, pa ako već niste pročitajte naš članak gdje je opisano kako InsurePal planira dovesti osiguravateljsku industriju na blockchain.

Bitcoin pionir Charlie Shrem postao savjetnik slovenskog InsurePala

Charlie Shrem je poznato ime u Bitcoin zajednici još od davne 2011-te kada je krenuo investirati u Bitcoin, te nedugo zatim osnovao s još nekoliko kolega Bitcoin Foundation. Do sada je pokrenuo nekoliko kompanija u kripto tržištu, a krajem 2017-te se pridružio InsurePalu na poziciji savjetnika za razvoj poslovanja.

Njegovo bogato iskustvo u vođenju kompanija u kripto industriji, a nekoliko i izvan kripto industrije, će sigurno pomoći InsurePalu da doguraju svoju distribuiranu platformu za osiguravateljsku industriju do širih masa.

Uzbuđen sam jer se pridružujem ovome timu kao savjetnik, a moja kompanija Crypto IQ će također biti uključena. InsurePal je jako interesantan koncept, volim biti uključen u blockchain projekte koji nisi orijentirani prema financijama. Ovaj tim je u prošlosti imao puno uspjeha. Bili su uključeni u druge kompanije i izvrsno su se snašli. Vjerujem da možemo stvoriti most između kripto i ne-kripto osiguranja, što će biti jako interesantna stvar. Charlie Shrem

Uspješnim pre-saleom prikupljeno 12 milijuna dolara

InsurePal je nedavno imao pre-sale s kojim su prodali 140 700 000 IPL tokena, s kojim je prikupljeno 12 milijuna dolara. Ovi novci će biti iskorišteni na razvoj InsurePal platforme, razvijanja korisničkog iskustva i razvoju raznih partnerstva kojima bi ovaj blockchain projekt postao broj 1 u osiguravateljskoj industriji.

Činjenica da je pre-sale završen u svega nekoliko dana govori dovoljno o kvaliteti tima koji stoji iza ovoga projekta. Ovo nisu svi sposobni napraviti, a ako je ovaj tim to uspio, možemo zaključiti da znaju što rade i sigurno trebamo puno očekivati od njih.

Pogledajte tko sve stoji iza ovoga projekta

InsurePal tim se sastoji od 15-tak profesionalaca, a upoznajte neke od njih u timskom videu kojega su nedavno objavili na svome Youtube kanalu.

ICO započinje 16 siječnja 2018

InsurePal lansira ICO za svega nekoliko dana, odnosno 16.1.2018, ali da bi investirali u ovaj projekt potrebno se white listati. Stoga savjetujemo svima koji žele investirati neka odu na njihovu stranicu i ispune formu za white listanje u suprotnom neće biti u mogućnosti biti dio ove priče.

Pratite aktivnosti oko ovoga impresivnog projekta na Telegram chatu te se pretplatite na njihovu email listu na službenoj web stranici insurepal.io pročitajte njihov whitepaper.

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja. 

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X