Blockchain aplikacija za upoznavanje, Hicky, lansirao ICO na Valentinovo!

2

Hicky.io, blockchain aplikacija za upoznavanje boljih polovica, najavila je inicijalnu Ponudu Tokena (ICO) danas na Valentinovo, 14.02.2017.

Što se tiče veza, povjerenje je jedan od najbitnijih elemenata. U online “dating” svijetu, jedna strana mora vjerovati informacijama koje su prezentirane s druge strane odnosno da te informacije nisu zloupotrijebljene zbog loših namjera ili fabricirane. S Hicky-em, svi korisni su “pravi” jer moraju proći proces biometrijske verifikacije koristeći tehnologiju za prepoznavanje glasa i skeniranje lica. Podaci su data enkriptirani i spremljeni putem decentralizirane baze podataka. To znači da sve informacije koje su učitane na platformi mogu biti pristupane i dijeljenje samo od strane asociranog korisnika.

Zbog procesa verifikacije koje osobe prolaze u Hicky, ženski dio populacije bi mogao biti više sklon pridruživanju na platformu zbog činjenice da mogu biti sigurne da pričaju s nekim tko nema loše namjere i to prikriva neistinitim informacijama. Nadalje, platforma koristi Hicky tokene kako bi se uskladili poticaji između korisnika i platforme. Kad se uzdignu konflikti, zajednica će biti angažirana da se isti riješe. Korisnici koji su uključeni u razrješavanje konflikata će biti plaćeni u Hicky tokenima, dok korisnici koji su stvorili konflikt će morati platiti isti. To osigurava da se sve strane na platformi odnose korektno jedni prema drugima.

Nema više lažnih računa

Uz verifikacijske mehanizme i ekonomiju tokena, Hicky sprječava kreiranje “fake” računa i “spama” jer trošak takvih aktivnosti nadjačava potencijalne benefite. To sveukupno kreira puno vjerodostojniju i efektivniju mrežu u kojoj su poticaji i benefiti za svaku stranu korektno usklađeni. Hicky uzima najbolje iz stvarnog i digitalnog svijeta kako bi stvorili najbolji ugođaj i iskustvo upoznavanja novih ljudi.

Hicky je u snažnom partnerstvu s NAGA grupom, kompanijom izlistanom na njemačkom tržištu dionica, a uz to u savjetodavnom odboru je i bivši Executive Tindera. Prva verzija platforme će biti lansirana u nadolazećim tjednima.

Online upoznavanje i dating je loše iskustvo i mi smo ovdje da to popravimo. Hicky redefinira online dating tako što spaja online mogućnosti s offline stvarnošću – kreirajući platformu koja nudi najbolje od oba svijeta. – Kian Scheriber, Hicky

Online dating sustav je upropašten s onima koji ovaj sustav zloupotrebljavaju. Hicky ima mogućnost maknuti negativne aspekte online datinga. Hermione Way (savjetnik i bivši executive u Tinderu)

Ako želite saznati više informaicija o ovom projektu, posjetite njihovu službenu stranicu hicky.io, ili kontaktirajte Klan Schreiber, na email media@hicky.io

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

2 Comments

  1. Pingback: Bitcoin na Olimpijskim igrama? - Hrvatski Bitcoin Portal

  2. Pingback: Bitcoin na Olimpijskim igrama? - CryptoTelegraf

Leave A Reply

X