Blockchain konferencija na Malti nudi velike popuste na cijene!

0

23. listopada 2018.-te Malta će biti domaćin Blockchain & Bitcoin konferencije –  velikog eventa koji je fokusiran na DLT tehnologiju i digitalne valute.

Organizator ovog događaja je Smile-Expo, internacionalna kompanija koja da sada iza sebe ima uspješno organizirana 42 blockchain događaja u svega četiri godine.

Smile-Expo nudi veliki popust od 280€ na cijene ulaznica za event

Cijena za jednu ulaznicu od 15. do 22. listopada sada je 119€

Cijena za ulaznicu na dan eventa 23. listopada bit će 399€

Konferencija će se otvoriti govorom Stephen McCarthy iz Malta Digital Innovation Authority (MDIA) koji je CEO vodeće institucije u državi za regulaciju DLT tehnologije.

Na eventu će se okupiti 35 stručnjaka iz kripto svijeta, a razna poduzeća moći će tržištu predstaviti nova rješenja bazirana upravo na blockchainu.

Glavni fokus konferencije jest inovativna primjena DLT tehnologije i jedinstveni slučajevi primjene u vodećim kripto poduzećima.; od industrije nekretninama do zdravstva, logistike i na kraju AI (umjetne inteligencije).

U programu konferencije pronaći će se pet panel diskusija o tokenizaciji, hakiranju blockchaina, ICO regulacijama te zakonskim izazovima koji čekaju DLT & IoT.

Neke od tema koje će se razrađivati na konferenciji od strane Fintech lidera su sljedeće:

  • kako “tokenizirati” imovinu u svojom poslovanju
  • kako izbjeći hakerske napade na vaše blockchain rješenje
  • kako lansirati ICO na tržište bez kršenja zakona
  • regulacije blockchain industrije i utjecaj na poslovanje
  • AML (anti-money laundering) rizici poslovanja i njihovo izbjegavanje

Drugi dio konferencije je “demozona” u kojoj će kripto organizacije moći prezentirati i demonstrirati svoje najnovije ideje.

Nakon cijelog događaja, organizirano je vrijeme za networking u kojem će stručnjaci i investitori pronaći nove poslovne partnere i stupiti u kontakt za potencijalnu suradnju.

Kao što smo već naveli iza cijele konferencije krije se organizacijski tim Smile-Expo koji se dokazao u mnoštvo organiziranih evenata, a Blockchain & Bitcoin konferencije doveli su u čak 25 različitih zemalja.

Za više informacija o cijelom događaju i cijenama ulaznica posjetite https://malta.bc.events.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X