BlockShow Europe 2017 sa novim vijestima!

0

Početak nove godine je baš pravo vrijeme da s vama podijelimo svoje nove i nevjerojatne vijesti. S obzirom da se BlockShow Europe 2017 sve više približava, tim iz CoinTelegraph Eventa je za vas pripremio neke nove vijesti.

BlockShow & Rainmaking Inovacija: ne samo partnerstvo

Najvažnija obavijest koja se odnosi na BlockShow jest ona u vezi novog partnera – Rainmaking Innovation.

Rainmaking Innovation je globalna platforma za savjetovanje i pokretanje startupova koju podupire mnoštvo poduzetnika. Sama firma je izgradila velik broj mreža pomoću kojih startupovi i korporanti nastupaju zajedno i to da bi proširili već postojeće poslove ili izgradili nive. Danas aktivnosti Rainmaking Innovation pokrivaju više od 30 zemalja dok je i tvrtka surađivala s nekima od vodećih svjetskih brandova, obrazovnim ustanovama pa čak i vladama.

Elizabeth Lumley, koja je menadžerski upravitelj Rainmaking Innovation-a se isto tako pridružila BlockShow Europe 2017 i to kako doznajemo od CoinTelegraphEvent-a, kao jedna od glavnih ličnosti. Lumley je međunarodno priznata izvjestiteljica, govornica i organizatorica sa više od 20 godina radnog iskustva u FinTech-u. Osim toga ona je jedna od pomagačica u radu Brett Kingovog Breaking Banks-a koji se može čuti na kanalu VoiceAmericaBusiness.

Otkriveni su novi govornici

Tim CoinTelegraphEvents-a sa iznimnim ponosom predstavlja nove govornike koji će nastupiti na BlockShow Europe 2017:

Angel Gonzalez, izvršni specijalist u IBM-u

IT specijalist koji ima više od jednog desetljeća profesionalnog iskustva. Za vrijeme svog rada u IBM-u obavljao je različite uloge, od tema kao što su analitičar ‘velikih’ podataka, Blockchain, IoT, Industry 4.0 i ostalo. Gonzalez trenutno radi u IBM-ovom R&D timu kao arhitekt za analize, Internet of Things (internet stvari) i Blockchain-u.

Na sajmu će Angel Gonzalez biti jedan od govornika na temu ”Nadilaženje izazova koje donosi implementacija Blockchaina”.

 

 

Tomasz Mloduchowski, su-osnivač i CTO Zerado-a

Tomasz je bio dio Bitcoin&Blockchain ekosustava još od 2009 i to kroz vlastite komercijalne i društvene događaje. Činjenica da je on su-osnivač i CTO Zerado-a, firme koja ima svoje sjedište u Londonu  koja se bavi savjetovanjem, on će biti zadužen za pružanje pogleda u to što točno Blockchain može pružiti u pogledu financija, bankovnog zdravlja i identificiranja tržišta.

Na sajmu Tomasz se se pojaviti za vrijeme prezentacije o ”Utemeljenim Blockchain rješenjima” kada će predstavljati sektor vezan uz digitalni identitet.

 

Jack Nikogosian, čelnik Coinfy Digital Innovation Lab-a

Jack je profesionalac koji ima veliki interes prema FinTech-u, kriptovalutama i Blockchainu. Nadalje on je poznati Blockchain Jack- nadimak koji je dobio jer je napravio pokus živio je samo na Bitcoinu cijeli mjesec. Trenutno Jack je čelnik Coinfy Digital Innovation Lab-a, čiji je glavni cilj stvaranje širokog raspona koncepata koji će biti temelj stvaranja i razvoja specifičnih produkata i servisa.

Na sajmu Jack će se pojaviti za vrijeme prezentacije o ”Utemeljenim Blockchain rješenjima” gdje će on predstavljati sektor vezan uz slanje novca.

 

Daniel Drummer, podpredsjednik JP Morgan-a

Prije nego što je bio obnašatelj dužnosti u JP Morgan-u, Drummer je bio menadžerski konzultant u McKiney&Company, gdje je savjetovao banke, usmjeravao menadžere i bavio se kontrolom novčanih transakcija. On sam je usredotočen na digitalne tehnologije i inovacije. Na sajmu Daniel će govoriti o ”Blockchainu iz perspektive banaka”, gdje će podijeliti svoja iskustva i vizije u vezi Blockchain implementacije.

 

 

 

Paolo Tasca, izvršni direktor UCL Centra za Blockchain tehnologije

FinTech ekonomist koji se specijalizirao u P2P financijskom sustavu. Savjetnik rmnogih međunarodnih organizacija, uključujući i EU Parlament, Paolo se nedavno pridružioUniversity College Londonu kao direktor Centra za Blockchain tehnologije. Prije toga bio je glavni istraživač na Deutsche Bundesbank, gdje je radio na načinima implementacije P2P digitalnih valuta. Paolo je i ko-autor bestselera ”FinTech Book” i ko-editor knjige ”Banking Beyonds Banks and Money”. Na sajmu Paolo će govoriti na temu trenutnog stanja Blockchaina.

Što još imamo ovdje?

Svaki dan tim iz CoinTelegrapha čini sve što je u njihovoj moći da bi BlockShow Europe 2017 bio i ostao upamćen kao jedan od ključnih Blockchain događaja godine. Ne samo da tim radi na tome da uključi najbolje moguće reprezentativce Blockchaina nego isto tako radi i na tome da upozna publiku sa svime onime što Blockchain donosi. Sada je vrijeme da pogledamo najnoviju ponudu: grupni popust na ulaznice. Ako se odlučite za kupovinu posebne Explorer&Business ulaznice, koje se mogu kupiti za broj od 2 do 10 osoba, možete uštedjeti čak do 500 eura. Ova ponuda je ograničena tako da- požurite! Još je samo 60 ulaznica ostalo, a krajnji rok je 23. siječanj. Grupne ulaznice uključuju privilegije slične onima koje dolaze s pojedinačnim. Imajte na umu i to da su za vrijeme ove ponude na snazi i svi ostali bonusi i popusti, što znači da možete uštedjeti i dodatnih 20% ako koristite kod CROBIT17. Rezervirajte svoje mjesto.

Vidimo se!

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X