Na Fire Lotto lutriji dostupan jackpot od 968 Ethera

0

Nedavno smo vam pisali o prvoj transparentnoj lutriji na blockchainu Fire Lotto, a sada vam donosimo novosti o tom projektu.

Što je Fire Lotto?

Fire Lotto je projekt koji se dotiče problema prevara i nepovjerenja prema lutriji. Loto u kojemu je sve transparentno i vidljivo je upravo onaj koji ne može varati svoje igraće. Fire Lotto dolazi sa svojim inovativnim projektom, a rade prvu međunarodnu lutriju na blockchainu. Njihov primaran cilj je kreirati lutriju koja bi bila međunarodna i imala bi velik fond nagrade. Online lutrije su komplicirane, a još je više kompliciran postupak isplate nagrade. Preko Fire Lotta postupak isplate je gotovo momentalan, jer vam se isplaćuju kripto valute koje odmah sjedaju na vašu adresu.

Dostupna lutrija s fondom od 968 ETH!

Founderi svako malo povećavaju nagradni fond, a trenutno je u njemu dostupno 968 Ethera, dok je kod našeg zadnjeg članka (prije 3 tjedna) u njemu bilo manje od 700 Ethera. Pa ako netko od vas želi okušati sreću, neka isproba ovdje 🙂 Sretno!


Tim aktivno radi kampanju i sudjeluje na konferencijama diljem svijeta

Osim što rade marketinške kampanje, tim aktivno sudjeluje na konferencijama diljem svijeta koje su povezane s kriptom i blockchain tehnologijom. Tako su samo u zadnjem tjednu ožujka sudjelovali na dvije konferencije u San Franciscu: Cryptocurrency & blockchain conference” te “Blockchain west cryptoslate”, a svega nekoliko dana prije tih konferencija su sudjelovali na Cryptocurrency world expo u Berlinu.

Fire Lotto nudi jedinstveni i inovativni način igranja lota, način koji je baziran na blockchainu, decentraliziran i siguran. A ako želite upravo vi biti jedan od pobjednika u ovoj lutriji, saznajte više informacija na njihovim službenim web stranicama https://firelotto.io/

“Fire

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X